Feriebolig i Alghero på Sardinien

Balcone Elena

 
Balcone Elena er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Elena er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Elena ligger langs Via Lido, ca. 2,5 km fra det middelalderlige bycentrum. Der er ca. 80 meter til den nærmeste strand (Lido) og 500 meter til Maria Pia - stranden.

I kort gåafstand fra lejligheden er der restuarant (ca. 100 meter) og et lille supermarked (600 meter). Man kan komme til centrum med offentlig bus, som har stoppested ca. 200 meter fra lejligheden. Lejligheden har adgang til have med svømmebassin, der er fælles for alle de omkringliggende ferielejligheder, men som kun holdes åbent i højsæsonen.

Læs mere om Balcone Elena

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (1. sal med balkon):
- Lejligheden ligger på første sal uden mulighed for at benytte elevator. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (med ovn) og udgang til overdækket og møbleret balkon, som kikker over svømmebassinet, soveværelse med dobbeltseng og udgang til balkon på husets bagside, soveværelse med køjeseng, værelse med dobbelt sovesofa (bedst til børn) og to badeværelser med toilet og bruser.

Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn, vaskemaskine samt hårtørrer. Mod betaling er det muligt at benytte sig af parkeringsplads i nærheden.

Skjul teksten
 
 
search map