Hotel i Alghero på Sardinien

Carlos V

 
Carlos V er ikke tilgængelig i øjeblikket
Carlos V er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet, der får gode anmeldelser, ligger i udkanten af Alghero, hvorfra det tager dig omkring 10-15 minutter til fods at nå ind til Piazza Sulis og den historiske del af byen. Udover beliggenheden og de gode faciliteter har alle værelser en balkon, og du kan også vælge havudsigt. Dette er et hotel, der er ideelt uanset om du rejser som par eller familie, og ønsker at bo komfortabelt, samt kunne gå ind i byens centrum og være tæt på vandet.

For et vidunderligt ophold med sol og bad

Du bor som sagt ned til havet, hvor det eneste der adskiller dig og vandet, er kystvejen, Lungomare Valencia. Nedenfor hotellet bader du fra klipper, men byen har også en sandstrand, som er et par kilometer væk på den anden side af byen. Hvis du kan lide slikke sol ved poolen, kan du også glæde dig, da hotellet har et dejligt poolområde med swimmingpool (saltvand) for både store og små. Omkring denne er der liggestole og parasoller samt palmerne rundt om poolen, der sammen med beliggenhed ud til havet bidrager en afslappende og eksotisk stemning. Når det er tid til nogle forfriskninger, kan du bevæge dig hen til terrassen, hvor du kan slappe af og nyde både forfriskende drikkevarer og udsigten.

Læs mere om Carlos V

En hyggelige by med gode tilbud

Alghero har et hyggeligt centrum, hvor især den gamle del emmer af atmosfære, udendørsservering, butikker og andet småt og godt. Fra Carlos V kan du gå ind til alt dette såvel som til byens seværdigheder og lystbådehavn. Et indkøbscenter med supermarkedet ligger kun 550 m fra hotellet, ligesom pizzeria og barer. Der er også flere muligheder for mad og drikke langs kystvejen, der fører ind til byens gamle bymidte.

Hvis du har lyst til at blive hjemme på hotellet, kan du bestille en god drink i pianobaren og slappe af i en af hotellets restauranter. Del Emperador er en à la carte restaurant, og Imperial har en buffet-menu. Uanset hvilken en du vælger, er det middelhavet og lokale produkter, som er i fokus, hvilket afspejles på tallerkenerne.

Værelse med balkon

Der er i alt 195 værelser på hotellet, som alle har balkon. Du kan vælge mellem udsigt over gårdhaven, delvis havudsigt og havudsigt afhængigt af hvilken type værelsekategori du bestiller. Nogle af værelserne har tæppe på gulvet. Dobbeltværelse (deluxe / executive) med standard skiller sig ud ved, at de er større og dermed også har lænestole og borde. Suiterne har separat opholdsområde og badekar med hydromassage.

Værelserne er komfortable og udstyret med Wi-Fi, aircondition, pengeskab, minibar, satellit-tv, badeværelse med brusebad / badekar og hårtørrer. Vær opmærksom på at værelserne med havudsigt også vender ud mod kystvejen.

Skjul teksten
 
 
search map