Alghero, Sardinien Billeje i Alghero lufthavn

 

Henter indhold

I Alghero Lufthavn finder du et bredt udvalg af velrenommerede biludlejningsselskaber, som tilbyder leje af personbiler og minibusser i mange forskellige størrelser. Vil du gerne slippe for offentlig transport og ikke mindst udforske Sardinien i dit eget tempo på din ferie, er billeje som regel det bedste valg.

Alghero Lufthavn der ligger i det nordvestlige Sardinien, benyttes især af lavprisflyselskaber som easyJet og Ryanair. Det har i kombination med de gode vejforbindelser til resten af den smukke middelhavsø gjort lufthavnen til en populær indgangsport for ferierejsende fra hele Europa.

Uanset og du har bestilt din feriebolig eller hotel her hos os i in-italia kan du i søgemaskinen sammenligne priser på billig billeje fra alle biludlejningsselskaber i Alghero lufthavn på Sardinien.

Sådan finder du priser og ledige lejebiler 

Indtast "Italien" i afhentningsland og "Alghero" i afhentningsby, samt "Alghero Fertillia Airport" under afhentningssted. Herefter vælger du i hvilken periode du vil leje bil og tryk så "få et tilbud" og se en oversigt med alle ledige biler og sammenlign priser. Du finder information om de enkelte biler og hvad billejen inkludere f.eks om der er fri kilomter og om bilene afhentes og afleveres med fuld tank.

Vær opmærksom på at hvis du lejer en bil igennem Auto Europe eller andre som formidler leje af bil, så kan in-italia ikke være behjælpelig med med spørgsmål og service som vedrører billeje. Du kan derimod kontakte Auto Europes danske kundeservice som har åben 24 timmer i døgnet. Et godt råd er at uanset om du lejer bil igennem Auto Europe eller et andet biludlejningsselskab vil vi altid anbefale dig at læse betingelserne godt igennem.

Et godt tip er at bruge det filter du finder i oversigten, her kan du nemt og hurtig vælge den type af lejebiler på Sardinien som opfylder dine behov.

Biludlejningsfirmaer i Alghero Lufthavn

Et miks af store, internationale biludlejningsselskaber og mindre, lokale udlejere er repræsenteret i lufthavnen. I skrivende stund betjener for eksempel Avis, Europcar og Hertz lufthavnen - selskaber som har et globalt netværk, og som de fleste kender. Derudover vil du dog også kunne benytte en række lokale italienske biludlejere, som måske nok har en mindre bilflåde, men ofte yder en ligeså god service.

Auto Europe biludlejning i Italien

Auto Europe er formidler af billig billeje fra mere end 500 biludlejningsselskaber i Italien. Auto Europe har hovedkontor i Munchen og her finder du og tilbyder bla. kundeservice 24 timer i døgnet og har også danske kundeservicemedarbejdere ansat. Vil du vide mere om AutoEurop som er et tysk firma der formidler billejer finder du information om Auto Europe her 

Gode råd om billeje

Hos Auto Europe Italien kan du bestille din lejebil og sammenligne priser fra mere end 500 biludlejningsfirmaer i Algehro lufthavn på Sardinien. Vær opmærksom på at hvis du lejer en bil igennem Auto Europe eller andre formidlere af billig biludlejning så kan in-italia ikke være behjælpelig med med spørgsmål og service som vedrører leje af bil til din ferie, vi er specialister i ferieboliger og hoteller i Italien og ikke billeje. Et godt råd er at uanset om du bestiller en lejebil igennem Auto Europe eller et andet biludlejningsselskab vil vi altid anbefale dig at læse lejebetingelserne på bilen godt igennem og så iøvrigt vælge et anderkendt firma da mange af de billigste billejeselskaber ofte er "smarte" og prøver at sælge ekstra ydelser etc. Selv lejer vi normalt bil på vores rejser til Sardinien hvor vi besøger vores hoteller og ferieboliger igennem Maggiore rent a car, som iøvrigt er ejet af Avis biludlejning. Du finder naturligvis også lejebiler fra Maggiore i søgemaskinen fra AutoEurope.

Reservation

Det er naturligvis muligt at tage chancen og blot gå til udlejningskontoret i lufthavnen, når du ankommer, og leje en bil på stedet. Men vil du være sikker på, at biludlejningsselskabet har en ledig bil klar til dig, eller har du eventuelt nogle specifikke ønsker til din bil, anbefaler vi, at du sørger for at bestille din billeje på forhånd.

Afhentning

I Alghero Lufthavn ligger biludlejningsselskabernes kontorer i ankomsthallen og har deres biler parkeret tæt ved udgangen. Start med at gå direkte til udlejningskontoret (med mindre andet er aftalt) for at hente nøglerne til din lejebil. Personalet på udlejningskontoret vil sørge for at vise dig videre til din bil.

Afstande fra Alghero Lufthavn

Alghero Lufthavn ligger tæt ved hovedveje og motorveje med forbindelse til hele Sardinien. Fra lufthavnen følgende afstande:

  • Alghero: Alghero: 13 km - knap 20 minutter
  • Sassari: 33 km - godt 30 minutter
  • Oristano: 117 km - knap 2 timer og 20 minutter
  • Nuoro: 140 km - knap 2 timer
  • Cagliari: 242 km - godt 2,5 timer

*Køretid er estimeret uden trafik. Få mere information om lufthavnen i Alghero, her kan du også se aktuelle flyafgange og få information om flyruter og hvilke flyselskaber der flyver til lufthavnen.

Information om biludlejning i Italien

Som nævnt så henvise in-italia udelukkende til Auto Europe og du lejer derfor ikke en bil igennem in-italia. Vi har valgt at henvise til Auto Europe hvis du skal bestille billig billeje i Italien fordi vi selv benytter Auto Europe når vi lejer biler og normalt får en god service.

Udflugter med lejebil fra Alghero

Med billeje I Alghero kan du udforske alt den flotte ø Sardinien kan tilbyde. Alghero er en voksende fiskerby der her formået at beholde sin “landsbycharme”.   Det er en populær destination blandt turister og det regnes for at være hovedbyen (i hvert fald for turister) på Sardinien. Alghero har meget at tilbyde - f.eks. en spændende køretur i lejebilen til øens arkæologiske og historiske seværdigheder eller måske en afslappende dag på stranden. At leje en bil i Alghero er et godt udgangspunkt for udflugter på Sardinien og specielt på den nordlige del af øen.

 

 
search map