Hotel i Alghero på Sardinien

Alma di Alghero

Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero Alma di Alghero
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Alma di Alghero får gode bedømmelser af sine gæster. Det skyldes i høj grad beliggenheden overfor byens smukke sandstrand samt muligheden for at gå ind til centrum og den historiske del af byen. En del af æren tilfalder dog også det venlige personale, hotellets standard og de flotte værelser.

Oplagt til en badeferie

Det der er så godt ved dette hotel er netop beliggenheden, og at det passer perfekt til dig, der ønsker sig en sol- og badeferie ved en sandstrand. Hvis du kan lide at bade i pool, kan du gå op til hotellets tagterrasse, hvor der også tilbydes hydromassage og ikke mindst flot havudsigt. Hotellet kan arrangere massage på værelset, hvis du har lyst til lidt ekstra luksus. Alternativt kan du tage en tur i motionsrummet eller udfordre dine medrejsende til et spil bordtennis. Bagefter kan du slappe af med noget at drikke i hotellets bar eller slentre ned til havet for en dukkert eller to.

Læs mere om Alma di Alghero

Du kan gå ind til centrum

Hotellet ligger i gåafstand fra byens historiske centrum, ca. 1,4 km, og hvis du foretrækker at komme derind lidt hurtigere, kan hotellet hjælpe dig med at leje en cykel. Havnen ligger omkring 900 meter fra hotellet og du kan nemt gå derhen langs strandpromenaden. Langs vejen er der en hel del restauranter, pizzeria og barer at vælge mellem. Selv nord for hotellet har du forskellige spisesteder at vælge imellem. Endelig ligger der bare omkring 550 meter væk et indkøbscenter, supermarked, skobutik, bank og posthus.

Du bor i hyggelige værelser

Der er kun 40 værelser på hotellet i forskellige værelseskategorier. Du kan vælge værelser med fuld eller delvis havudsigt. Alle værelser er udstyrede med aircondition, Wi-Fi, værdiboks, minibar, fladskærms-tv, telefon, badeværelse med toiletartikler og hårtørrer.

Læs om værelserne på Alma di Alghero

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map