Hotel i Alghero på Sardinien

Alghero Resort Country Hotel

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er ikke kun beliggenheden, som er i top. Det servicemindede personale og de herlige muligheder for at holde aktiv ferie er også med til at gøre Alghero Resort Country Resort til et fantastisk sted at holde ferie. Her kan du nemlig spille tennis, se bondelandet fra hesteryg, gå en skøn tur eller tage en afslappende cykeltur ud i landskabet. Der er endog et SPA på hotellet til dig, der ønsker ultimativ afslapning.

Alghero Resort Country Hotel er populært blandt sine gæster og dette er i høj grad takket være det behagelige personale, som gør alt for, at du får et godt ophold.

Pool, tennis og SPA

Her er en skyggefuld have, hvor du kan slappe af på varme sommerdage. Det er også i haven, du finder det fine, lille poolområde, hvor der er solsenge og parasoller. Du bor på landet og er tæt på naturen på en behagelig måde. Du er omgivet af grønne bakker, og tæt ved dig græsser heste fredfuldt. Er du interesseret i at ride, kan du prøve en tur på hesteryg. Foretrækker du tennis, er her to baner, som du kan leje alt efter tilgængelighed. Dejlige gåture eller cykelture ud i det fri er andre aktiviteter, du kan nyde, når du får lyst til at løsrive dig fra afkoblingen ved poolen. Tennis og SPA er mod ekstra betaling på stedet, og aldersgrænsen for SPA er 16 år.

Nyd livet og udsigten fra verandaen

På Alghero Resort Country Hotel er der en hyggelig loungebar, hvor du kan bestille lækre cocktails i forskellige varianter og størrelser. Her er også en restaurant, som serverer lokalproducerede og kulinariske specialiteter, som kan indtages ude på verandaen, hvorfra du har en fin udsigt over landskabet.

Du bor tæt på pittoreske Alghero

På trods af at Alghero Resort Country Hotel har en herlig beliggenhed ude på landet, tager det kun 6 minutter at køre ind til centrum af Alghero (ca. 4 km.) og 10 minutter til Piazza del Teatro og del gamle bydel (ca. 5 km.). Også havet og stranden har du indenfor samme afstand. Dette indebærer at du har et myldrende folkeliv, mange restauranter og caféer inden for nær rækkevidde. Beliggenheden er også ensbetydende med, at du har flere dejlige udflugtsmål, f.eks. James Bond-stranden oppe ved Stintino i en afstand, som gør det muligt at besøge dem på en behagelig dagstur.

Du bor komfortabelt

I vores program tilbyder vi ferieboliger i Classic- eller Deluxe-værelser, og det som skiller de to typer er kvadratmeterne og at Classic altid ligger i stueetagen. Bor du i et Deluxe-værelse, har du mulighed for en ekstra seng. Uanset værelsestype har du: Dobbeltseng eller twin-senge, aircondition, satellit-tv, minibar, Wi-Fi, opbevaringsboks og hårtørrer. Vælger du at bo på dette hotel, er det nødvendigt at have eller leje en bil, og du har adgang til parkering.

Værelserne på Alghero Resort Country Hotel

Dobbeltværelse Classic (inkl. morgenmad)

Dobbeltværelse til 2 personer inkl. morgenmad. Ca. 18 kvm. I stueetagen.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Cala di Falco Resort

Cannigione, Sardinien

Anbefalinger til dig

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Residence Elianto

Anzio, Lazio

Populært på Sardinien

search map