Hotel i Alghero på Sardinien

Alghero Resort Country Hotel

 
Alghero Resort Country Hotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Alghero Resort Country Hotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke kun beliggenheden, som er i top. Det servicemindede personale og de herlige muligheder for at holde aktiv ferie er også med til at gøre Alghero Resort Country Resort til et fantastisk sted at holde ferie. Her kan du nemlig spille tennis, se bondelandet fra hesteryg, gå en skøn tur eller tage en afslappende cykeltur ud i landskabet. Der er endog et SPA på hotellet til dig, der ønsker ultimativ afslapning.


Alghero Resort Country Hotel er populært blandt sine gæster og dette er i høj grad takket være det behagelige personale, som gør alt for, at du får et godt ophold.

Pool, tennis og SPA


Her er en skyggefuld have, hvor du kan slappe af på varme sommerdage. Det er også i haven, du finder det fine, lille poolområde, hvor der er solsenge og parasoller. Du bor på landet og er tæt på naturen på en behagelig måde. Du er omgivet af grønne bakker, og tæt ved dig græsser heste fredfuldt. Er du interesseret i at ride, kan du prøve en tur på hesteryg. Foretrækker du tennis, er her to baner, som du kan leje alt efter tilgængelighed. Dejlige gåture eller cykelture ud i det fri er andre aktiviteter, du kan nyde, når du får lyst til at løsrive dig fra afkoblingen ved poolen. Tennis og SPA er mod ekstra betaling på stedet, og aldersgrænsen for SPA er 16 år.

Nyd livet og udsigten fra verandaen


På Alghero Resort Country Hotel er der en hyggelig loungebar, hvor du kan bestille lækre cocktails i forskellige varianter og størrelser. Her er også en restaurant, som serverer lokalproducerede og kulinariske specialiteter, som kan indtages ude på verandaen, hvorfra du har en fin udsigt over landskabet.


Læs mere om Alghero Resort Country Hotel

Du bor tæt på pittoreske Alghero


På trods af at Alghero Resort Country Hotel har en herlig beliggenhed ude på landet, tager det kun 6 minutter at køre ind til centrum af Alghero (ca. 4 km.) og 10 minutter til Piazza del Teatro og del gamle bydel (ca. 5 km.). Også havet og stranden har du indenfor samme afstand. Dette indebærer at du har et myldrende folkeliv, mange restauranter og caféer inden for nær rækkevidde. Beliggenheden er også ensbetydende med, at du har flere dejlige udflugtsmål, f.eks. James Bond-stranden oppe ved Stintino i en afstand, som gør det muligt at besøge dem på en behagelig dagstur.


Du bor komfortabelt


I vores program tilbyder vi ferieboliger i Classic- eller Deluxe-værelser, og det som skiller de to typer er kvadratmeterne og at Classic altid ligger i stueetagen. Bor du i et Deluxe-værelse, har du mulighed for en ekstra seng. Uanset værelsestype har du: Dobbeltseng eller twin-senge, aircondition, satellit-tv, minibar, Wi-Fi, opbevaringsboks og hårtørrer. Vælger du at bo på dette hotel, er det nødvendigt at have eller leje en bil, og du har adgang til parkering.


Læs om værelserne på Alghero Resort Country Hotel

Skjul teksten
 
 
search map