Feriebolig i Alghero på Sardinien

Al Teatro

 
Al Teatro er ikke tilgængelig i øjeblikket
Al Teatro er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her kan du holde ferie uden bil, da alt ligger i kort gåafstand. Du kan leje cykler og holde dem i et aflukket depot om natten. Skal du på udflugt, kan du vælge at sejle fra havnen eller leje en bil lokalt. Vil du hellere have bil til rådighed hele tiden, er det værd at vide, at du har ca. 250 meter til parkeringspladsen, og at du kan køre inde i byen kun på faste tidspunkter tidligt om morgenen eller i siestaen.

Nyd den gode beliggenhed inde i byens hjerte

Du bor her på torvet ved byens teater. Den nærmeste restaurant ligger lige neden for trappeopgangen, og flere spisesteder findes inden for få minutters gang. Vil du selv lave mad, har du ca. 50 meter til nærmeste minimarkedet og 300 meter til den store af slagsen, altså et supermarked.

Hyggelig ferielejlighed til et par med plads til en ekstra person

Her bor du på anden sal og har udsyn til torvet foran byens teater. Lejligheden er ca. 50 m² og er udstyret med wi-fi, aircondition i opholdsstuen, ventilator, vaskemaskine og fjernsyn. Uden at være luksuriøs er det en god feriebolig til et par.
NB: Der er ikke elevator i bygningen.

Lejligheden på Al Teatro

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (2. sal uden elevator)

Lejligheden ligger på anden sal og er ca. 50 m². Den består af opholdsstue med køkkenhjørne (4 gasblus, køleskab med lille fryseboks) og sovesofa (halvanden soveplads) samt aircondition og fjernsyn, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen og soveværelset er der udsyn over teaters torvet. Lejligheden er desuden udstyret med wi-fi og vaskemaskine.

 
 
search map