Agriturismo i Alghero på Sardinien

Agriturismo Villa Barbarina

 
Agriturismo Villa Barbarina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Villa Barbarina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo Villa Barbarina ligger i dejlige, landlige omgivelser, ca. 6 km. fra Alghero lufthavn, og ca. 13 km. fra Alghero by. Kun ca. 4 km. fra stedet finder du nærmeste strand. Villaen råder over mere end fire hektar land, hvor der dyrkes vin og oliven, der bl.a. anvendes på stedets egne lækre, stilfulde restaurant.

Både værelser og fællesarealer er elegant og smagfuldt indrettet, i smukke, harmoniske farver, og flot, moderne design. Stedet er således ideelt for den der ønsker en afslappet og komfortabel ferie, i omgivelser der sætter æstetik og velvære i højsædet. Til fælles brug for gæsterne er der solterrasse, svømmebassin, stor velplejet have samt parkeringsplads.

Læs mere om Agriturismo Villa Barbarina

Værelserne, der har plads til max. tre personer, er alle udstyret med aircondition/varme, fladskærms-tv, minibar, opbevaringsboks, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt overdækket terrasse med havemøbler.

NB: vi gør opmærksom på, at man på stedet er ved at udvide, hvilket betyder at der p.t. opføres en ny bygning. Arbejdet stilles dog i bero fra maj-oktober 2008, således at det ikke forstyrrer gæsterne

Skjul teksten
 
 
search map