Feriebolig i Alghero på Sardinien

Agriresidence La Fontana

 
Agriresidence La Fontana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriresidence La Fontana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Alghero og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Fontana ligger i dejlige, landlige omgivelser, ca. 7 km. fra Algheros lufthavn og fra selve byen, og ca. 5 km. fra områdets dejlige strande. Stedet er ideelt for de der ønsker fred, ro og afslapning i grønne omgivelser, i overkommelig afstand til by og strand.

Begrebet agriresidence er nært beslægtet med det mere kendte agriturismo . På Agriresidence La Fontana kombineres det landlige med moderne komfort; du kan frit benytte dig af stedets dejlige, økologiske køkkenhave med frugt og grøntsager, tilberede dit måltid i lejlighedens køkken eller på den fælles grill, og ellers nyde de gode faciliteter som svømmebassin (6x12m), vaskeri, have og cykeludlejning.

Læs mere om Agriresidence La Fontana

Lejlighederne er pænt og funktionelt indrettet, og råder alle over satellit-tv, aircondition, varme samt veranda med havemøbler. I lejlighederne findes desuden kaffe, te, mælk, kiks, marmelade mv., alle nødvendige ingridienser til et klassisk, italiensk morgenmåltid af den mindre slags.

Bemærk: Man er p.t. ved at opføre en restaurant ved siden af lejlighederne. Efter planen åbner restauranten sommeren 2009. Arbejdet med restauranten stilles på stand by hele sommeren 2008, således at gæsterne ikke forstyrres af dette.

Skjul teksten
 
 
search map