Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Alghero på Sardiniens nordvestlige kyst er en af øens smukkeste og mest interessante byer. Oprindelig var byen under catalansk styre. I dag taler befolkningen stadig en catalansk dialekt, og kulturen i byen er præget af den iberiske fortid. Her kan du glæde dig til kulturelle og historiske oplevelser, og til at slappe af på de fine sandstrande.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Den stemningsfulde bykerne

Går man tur i Algheros centrum ad de hyggelige middelaldergader, kommer man bl.a. forbi kirken San Francesco med campanile, kloster og lille klosterhave, og domkirken Santa Maria med det flotte, gotiske klokketårn. Den gamle bydel har et meget rigt handelsliv, der er koncentreret omkring gaden Carlo Alberto. Her syder og bobler det af liv med glade mennesker og masser af gademusikanter. Om sommeren har de fleste forretninger sågar åbent til midnat, så du kan tage dig god tid - også med middagen og et godt glas vin på en af restauranterne. Rundt om byens centrum langs vandet kan man gå på Algheros oprindelige borgmur fra middelalderen. Udsigten herfra over vandet mod vest til forbjerget Capo Caccia er fantastisk, ikke mindst i solnedgangen.

Læs mere om Alghero

Nyd det sardiske køkken: Mare e terra

Sardinien er kendt for sine dygtige kokke, og gode, varierede delikatesser, både fra havet (mare) og jorden (terra). Det, som gør det hele ekstra spændende er, at det sardiske køkken er påvirket af flere kulturer, så prøv gerne forskellige caféer og restauranter, da de ofte byder på varierende smagsoplevelser. Du behøver ikke at begive dig på langfart for at spise godt, for i Alghero og omegn finder du et stort udvalg af spisesteder.

Det rene paradis for dig, der elsker sol og bad

Mange sammenligner Sardinien med Caribien, og det er ikke tilfældigt. Det skyldes det klare badevand og de mange, fine sandstrande, som findes rundt omkring på øen. Nord for Alghero finder du da også en herlig og smuk sandstrand, som passer både til børnefamilier og til dig, der vil dykke eller snorkle. Har du lyst til en udflugt, kan du altid tage mod nord til Stintino og La Pelosa, hvor den første James Bond-film, "Elskede spion", blev indspillet. Mange feriegæster vender tilbage til Alghero, da du her er omgivet af en skøn natur med Middelhavsområdets smukke blomster og træer, samt kan nyde godt af en fantastisk kystlinje.

Få kilometer fra Alghero ligger lufthavnen i Fertilia.

Skjul teksten
 
 
search map