Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Desuden har Sardinien nogle af Europas absolut mest paradisiske og smukkeste bounty-strande, hvor det bløde, kridhvide sand her og der er overstrøet med store, massive klipper, der bryder med det blide landskab på en betagende måde.

At rejse til Sardinien er rendyrket livsnyderi – her er idylliske strande og lækker mad. Mange af Sardiniens strande er, af årsager, man nemt kan forstå, velbesøgte. Dog får I på denne skønne bade-ø ikke svært ved at finde en lille, relativt ukendt bugt her og der, hvor I kan have en bid af et jordisk paradis stort set for jer selv. At sidde på det bløde sand omkranset af rå klipper og kun med havet foran jer er ferie på Sardinien i en nøddeskal.

Hvis I på et tidspunkt kan løsrive jer fra stranden, kan I med fordel begive jer på restaurant. Her kan I forkæle jeres gane med de lokalt producerede vine og de lækre, lokale madretter – hvor især fisk og skaldyr kan fremhæves . Når I sidder og nyder den lokale gastronomi, vil I næppe føle, at der er noget sted på kloden, hvor I har mere lyst til at holde ferie end på Sardinien.

Rejs på agriturismo-ferie til Sardinien – og tag endelig børnene med

Middelhavsøen er et særdeles børnevenligt rejsemål, og hvorfor ikke tage børnene med på bondegårdsferie? Det kaldes også agriturismo-ferie, og det er en rigtigt god mulighed, hvis I trænger til en pause fra dagligdagens ræs. Når I holder ferie på en agriturismo med In-Italia, får I landlige, naturskønne omgivelser, varm og imødekommende, personlig service, pool og ofte restaurant på feriestedet.

Desuden får I muligheden for på nært hold at betragte produktion af landbrugsprodukter i form af for eksempel vin, frugt, nødder eller marmelade. En agriturismo er i de fleste tilfælde et feriested, hvor børnene kan udfolde sig frit, med god plads til at lege på. I kommer tæt på både landbruget, naturen og små, autentiske lokalsamfund, så agriturismo-ferie i Italien kan på mange måder siges at være det modsatte af ferie på et stort hotel blandt flokke af turister.

Anbefalede agriturismo på Sardinien med pool og plads

Komforten er der dog i de fleste tilfælde ikke gået på kompromis med på de agriturismo’er, In-Italia samarbejder med, og mange steder kan I vælge at bo i jeres egen lejlighed, hvor I også selv har mulighed for at lave mad. Det kan jo være praktisk, når man rejser som børnefamilie. Nedenfor fremhæver vi et par gode agriturismo’er på Sardinien, som vi har den fornøjelse at arbejde sammen med her hos In-Italia. Eksemplerne er langt fra udtømmende, og vi anbefaler jer at søge videre på vores hjemmeside. Her finder I flere attraktive agriturismo’er på Sardinien. Kontakt os endelig, hvis I har spørgsmål til jeres rejse, eller hvis vi skal hjælpe jer med at arrangere den.

Agriturismo I Mandorli
Læn dig tilbage og lad dig forkæle med små, lækre frokost-retter ved pool-kanten. Denne agriturismo er berømt for sit fremragende køkken, hvor du kan smage alt fra helstegt pattegris til diverse lokale pastaretter. På Agriturismo I Mandorli befinder du dig på et klassisk sardisk landsted, hvor lyden af fårenes bjælder akkompagnerer solnedgangen. Pool og børnepool venter på jer, og kun 8 kilometer væk ligger de skønneste sandstrande.

>>> Læs mere og book Agriturismo I Mandorli her

Agriturismo I Vigneti
Pluk frugter direkte fra træerne og spis dig mæt i dem her på denne dejlige vingård 12 kilometer fra Alghero, hvor der produceres såvel rød- som hvidvin, samt frugt og grønt. I behøver dog langt fra at leve af frugter, for Agriturismo I Vigneti har en restaurant med en lækker, varierende menu. Poolen lokker på en varm dag, men I er heller ikke langt fra sandstranden. De mange palmer i haven understreger, at I befinder jer i eksotiske omgivelser. Her er legeplads, bordtennis og tumleplads til børnene. Her har I mulighed for at bo på værelse, i lejlighed eller i villa.

>>> Læs mere og book Agriturismo I Vigneti her

Agriturismo Su Canonigu
Ferie på landet med blot 700 meter til nærmeste sandstrand, og 2 kilometer til nærmeste bykerne? Det lyder da for godt til at være sandt. Sandt er det imidlertid, og når vi så også fortæller jer, at restauranten på Agriturismo Su Canonigu ved Arbatax er eksperter i at fremstille lækker, italiensk mad efter de lokale gastronomiske traditioner her på Sardinien, så er vi sikre på, at I er solgt! Pool med udsigt over agriturismo’ens frugtplantager skal I heller ikke gå glip af her, ligesom den karakter- og smagfulde indretning med antikke møbler og terracottakrukker tydeligt fortæller jer, at I er på eksotiske og traditionsrige Sardinien.

>>> Læs mere og book Agriturismo Su Canonigu her

>>> Du kan også se alle hoteller, feriehuse og ferielejligheder på Sardinien her

 
search map