Restpladser og afbudsrejser til Sardinien

Under parasollerne på Sardinien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Sardinien er Middelhavets næststørste ø, efter Sicilien, og har mindst lige så meget at byde på. Gæsterne kommer her primært for de utroligt smukke strande, der rangerer som nogle af Europas bedste, og for det dramatiske landskab med de mange bjerge. Book din næste afbudsrejse til Sardinien ved at søge blandt restpladser og last minute i søgeboksen herover.

Når du har fundet din afbudsrejse, kan du glæde dig til at opleve en ø, som både er en lille bid af Italien, men samtidig sin helt egen. Her har du ideelle betingelser for at krydre en badeferie med oplevelsesrige udflugter til unikke natur og historiske attraktioner.

Oplevelsesrig badeferie på Sardinien

Når du står med det fine sand mellem tæerne og skuer ud over det azurblå hav, er det nemt at føle sig hensat til en caribisk ø. Bedre strande findes næppe noget sted i Middelhavet, og de er da også uden tvivl Sardiniens største attraktion. Men kan du løsrive dig selv fra det afslappende strandliv, byder resten af øen også på mange enestående ferieoplevelser.

Sardinien er ikke større end du kan nå rundt til de fleste seværdigheder, uanset hvor din feriebolig ligger. Det er en oplagt mulighed for at tage på udflugter i vild, uberørt natur og til de steder, hvor sporene efter øens omtumlede historie stadig er tydelige.

>>> Se alle ferieboliger på Sardinien her

Rejs tilbage i tiden

Selvom talrige folkeslag gennem historien har indtaget Sardinien og efterladt bygningsværker rundt om på øen, er særligt de gådefulde, tårnbygninger kaldet nuraghi bemærkelsesværdige.

Der findes omkring 7.000 af disse kegleformede tårne, nuraghi, efterladt fra øens bronzealderkultur, som man ikke ved ret meget om. Ved Barumini inde i landet kan du se et af de største komplekser: Nuraghe su Nuraxi.

Det er dog ikke kun kulturhistorie, du kan udforske på en afbudsrejse til Sardinien. Nogle af øens mest populære seværdigheder findes under jorden! Et besøg i et af øens mest kendte grottesystemer, Neptunus grotter (Grotte di Nettuno), er en chance for at opleve, hvilke underværker naturen selv kan skabes i løbet af et par millioner år.

Har du lyst til flere underjordiske oplevelser, kan Grotta di Inspinigoli på den modsatte side af øen ved Dorgali ligeledes kraftigt anbefales. Her har du mulighed for at se stalakitter, som hører til blandt de længste i verden.

Sardinien for livsnydere

Efter en oplevelsesrig dag på udflugt eller på stranden, er der på en afbudsrejse til Sardinien masser af muligheder for at samle ny energi på talrige gode restauranter.

Nu til dags virker det indlysende, at du på en ø som Sardinien ofte finder lækre retter med alt godt fra havet. Men udforsker du det traditionelle køkken, vil du opdage at fisk ikke spiller en stor rolle. På grund af de mange invasioner fra fremmede magter gennem tiden slog den lokale befolkning sig ned i øens bjergrige indre. De gamle, traditionelle retter på Sardinien, som du stadig kan få serveret, er derfor mere præget af råvarer fra land end fra vand. Selvom frisk fisk i nyere tid igen har fundet vej til menukortet, er det i dag for eksempel stadig her på den smukke middelhavsø, at du får serveret noget af det bedste lammekød i hele Italien.

Klar til at rejse? Du kan nemt bestille din afbudsrejse til Sardinien ved at søge blandt vores restpladser og last minute i søgeboksen øverst på siden.

 
search map