Agriturismo i Abbasanta på Sardinien

Tenuta Mandra Edera

 
Tenuta Mandra Edera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Tenuta Mandra Edera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbasanta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Tenuta Mandra Edera er et dejligt landsted beliggende i skønne naturomgivelser ved Montiferru i bjergene nær Oristano og blot 45 km fra havet.

Det originale stenhus er nænsomt restaureret med respekt for den oprindelige stil. Her finder du stedets restaurant som er rustikt indrettet med bjælkelofter, teracotta-stengulv og åben pejs. Køkkenchefen tilbereder typiske, sardiske retter med friske råvarer fra området og fra egen produktion. Restauranten er kun åben for stedets gæster.

Læs mere om Tenuta Mandra Edera

Haven - der nok nærmere er en park - er skyggefuld og beplantet med århundredgamle ege- og korktræer. I den nordlige del er der bygget bungalows som indeholder suite-værelserne. Nær restauranten ligger køkkenhaven hvor de urter og grønsager som bruges i restauranten, dyrkes. Det store poolområde ligger ugenert i et hjørne af haven. Poolen er delt i to afdelinger hvoraf den ene er delvist overdækket og opvarmet med solenergi (solfangere). Her har du mulighed for at slappe af og nyde solen, benytte jaccuzzien eller være aktiv i fitness-centret.

Skulle tørsten melde sig, er her også en bar. I udkanten af haven finder du hestestaldene, hvorfra der arrangeres rideture i terrænet. Vil du hellere bevæge dig på "jernhest", er det også muligt at leje mountain-bikes. Stedet arrangerer ligeledes udflugter med landrover til nogle af områdets arkæologiske seværdigheder. Spiller du golf, er Is Arenas Golf Club (18 huller) ved kysten nærmeste mulighed.

Skjul teksten
 
 
search map