Agriturismo i Abbasanta på Sardinien

Albergo Su Baione

 
Albergo Su Baione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo Su Baione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abbasanta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin beliggenhed i friske landlige omgivelser byder Hotel Su Baione på et velkomment alternativ til de (alt for) mange hoteller ved kysten. Her bor du midt i det historiske Sardinien i smukke omgivelser med en uspoleret natur som ramme.

Her er også en restaurant, der benytter øens lokale produkter til at lave autentiske retter. Svømmebassin er her selvsagt også, og den er omgivet af liggestole og parasoller. Her er desuden også fitnessrum, hvis du skulle have lyst til at svede inden døre i stedet for at cykle, vandre, ride, spille golf eller kaste dig ud i nogen af de mange andre aktiviteter, som Sardinien i så høj grad indbyder til.

Læs mere om Albergo Su Baione

Hotellets serviceniveau er højt, da det ofte bruges som konferencecenter af italienske forretningsfolk. Dette betyder, at internetadgang, transfer til/fra lufthavnen og mange andre serviceydelser her er en selvfølgelighed, men naturligvis medfører en sådan gennemført professionalisme også, at du ikke finder den mere intime og uformelle stemning, der karakteriserer mindre, familiedrevne hoteller. Alt har sin pris. Når vi nu er ved muligheden for transfer, så skal det bemærkes, at du af denne årsag godt kan bo her uden at have bil, men det ville nu næsten være synd, for hvordan skulle du så komme rundt og opleve øen eller de gode stande? De sidste ligger for resten kun ca. 25 km væk.

Hotellet har 31 rummelige og veludstyrede værelser med minibar, vandkoger til teen, aircondition og naturligvis eget badeværelse.
- Værelserne Le Sughere har udgang til terrasse eller veranda der vender mod skoven omkring hotellet. Nogle har mulighed for en ekstra opredning.
- Værelserne Portico er noget større og har udgang til terrasse eller veranda der vender mod haven eller skoven. Der er desuden mulighed for op til to ekstra opredninger.
- Værelserne Guilcier råder over en bred veranda eller balkon og har panoramisk udsigt over landskabet. Mod forespørgsel kan man få værelse med karbad på bad.

Skjul teksten
 
 
search map