Romantiske agriturismo’er

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
3

Henter indhold

Agriturismo La Traversina i Piemonte: Agriturismo La Traversina er et sandt botanisk paradis - langt borte fra støjende elementer ... og alligevel er motorvejsafkørslen blot 5 km væk, hvorfra man nemt kommer til Milano eller Genova. Værtsparret Rosanna & Domenico, deres hund og to katte står klar til at byde alle tilhængere af natur og rolige omgivelser velkomne. Der hersker en vis kunstnerisk bohemenstemning over stedet, og der er gode trekkingmuligheder i området. Afstanden til nærmeste by er ca. 3 km (Stazzano).

Her er der højt til loftet, og værtsparret kræser om gæsterne. Haven er uendelig stor (og meget smuk, når det hele står i fuldt flor) og huser mindst 180 forskellige roser, ildfluer i juni og en flot mellemstor swimmingpool (4 x 8 m), hvorfra man har en fin landskabsudsigt.

Villa La Meridiana i Piemonte: Villa La Meridiana er den rette løsning, hvis du er på udkig efter en romantisk ferie i italienske omgivelser. Denne skønne gamle villa, som ligger blot 1 km fra middelalderbyen og Langhes kulturcentrum Alba, har ni forskelligt indrettede værelser fyldt med lokale antikviteter og andre dekorative elementer, som alle har en historie at fortælle.

Fra terrasserne og poolområdet mister man helt pusten, når man inden for sit synsfelt både kan se Albas middelaldertårne, Langhes borge, de bølgende vinmarker og bagest Alperne, som med bjerget Monviso på bedste gotiske vis stræber mod himlen.

La Torraccia di Chiusi i Toscana: Forestil dig, at du drejer væk fra den befærdede landevej og kører ned ad en lille grusvej. Du kommer ind i en frodig dal, der præges af ophøjet ro og skønt landskab.... Sådan er det at ankomme til La Torraccia di Chiusi. Familien bor her selv, laver vin og olivenolie, dyrker grøntsager og modtager deres gæster med stor hjertelighed.

Vi taler i grunden om flere bygninger, hvoraf flere gennem århundederne er smeltet sammen til én stor blok, samt et noget nyere anneks, hvori der er indrettet værelser. Her er rig mulighed for at nyde udsigten, for her er mange borde og stole til fir afbenyttelse på flere terrasser. Vi befinder os langs den middelalderlige Via Francigena, hvoraf pilgrimmerne vandrede for at komme til og fra Rom. Vejen går endnu forbi La Torraccia di Chiusi, du kan gå ad den gennem til San Gimignano (ca. 1 time) og nyde det usædvanlig smukke landskab.

 
search map