Tag til Italien på Romantisk Ferie

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
1

Henter indhold

Tag på romantisk ferie i en smuk, lille fiskerlandsby, med smalle gader og skæve huse, eller hvad med en tur ud på landet, hvor I kan bo blandt marker og bønder og indsnuse ægte, italiensk charme? Et bord til to, en ternet dug og en flaske iskold Spumante. Her kan du lade kærligheden udfolde sig i ro og fred, uden forstyrrende elementer. Husk at slukke telefonen!

Ferie con amore

Flere af Italiens dejlige byer - både store og små - ligger i top på listen over rejsemål for par. En romantisk ferie i Italien er noget særligt, for italienerne er et lidenskabeligt folkefærd, som dyrker kærligheden åbent og ærligt. På de små piazzaer rykker man tæt sammen under fortovsrestauranternes baldakiner, mens man nyder en bid brød med olivenolie og lader livet passere forbi på gaden.

In-Italias speciale

Hos In-Italia har vi helt styr på Italien. Vi har formidlet ferieboliger her i over 15 år, og har et indgående kendskab til de steder, vi sender vores gæster hen. Blandt vore 1400 ferielejligheder, hoteller og feriehuse har vi nøje udvalgt en række helt særlige gemmesteder, perfekt til jer, der ønsker at tage afsted for at nyde hinanden.

Brug søgeboksen i toppen - vi har allerede lagt et lille filter ind, så du kun ser det bedste af det bedst. Ring, mail eller chat, hvis du har brug for at vide mere, så hjælper vi med at sætte den helt rigtige oplevelse sammen til jer.

 
search map