Rejser til Norditalien

Mange rejser til Norditalien har en af de store søer som destination.
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Norditalien ligger land til rigtig mange af danskernes favoritdestinationer - både når det gælder skiferie, badeferie og storbyferie. Et velstående område, som både kan fremvise flade sletter og dramatiske bjerge, og hvor du kan finde dybe søer og brede sandstrande. En rejse til Norditalien er derfor en rejse ind i mange verdener og der er åbent på stort set alle tag-selv-hylderne, når du skal vælge ferietype.

Populære destinationer i Norditalien

Siden 1999 har In-Italia hjulpet tusindvis af danskere med at leje en feriebolig i Italien, men nu er det også muligt at booke flybilletten og endda lejebilen, i én og samme pakkerejse, hvilket ikke bare er bekvemt, det er også sikkert og billigt. Du får ganske enkelt det største udvalg af rutefly, biludlejningsselskaber og håndplukkede ferieboliger lige her.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Direkte fly til Norditalien

Når du og dine rejsefæller vil rejse til Norditalien, er der masser af direkte fly at vælge imellem. I vores søgemaskine kan du finde direkte fly til Norditalien fra både Billund Lufthavn, Hamborg og København Kastrup, mens der er flyruter med en enkelt mellemlanding fra Aalborg Lufthavn.

Start med at finde en feriebolig, som passer til jeres behov og ønsker. Dernæst kan du vælge din flyforbindelse mellem alle ruteflyselskaber - inklusive lavprisfly - og helt med den rejselængde, som du ønsker. Om det er 1 uge, 2 uger, 10 dage eller en forlænget weekend, så finder du nemt den billigste pris på både fly, bil og hotel eller lejlighed.

Lufthavne i Norditalien

Når man rejser til Norditalien med fly kan man vælge mellem mange destinationer med gode forbindelser til Danmark. Du kan fx. flyve direkte til Milano og gå på shopping i Lombardiets pulserende hovedstad, eller snuppe en tur til Pisa, Venedig eller Bergamo - også med mange direkte flyafgange.

Med en enkelt mellemlanding er det muligt at flyve til fx. Firenze og Torino, ligesom man kan benytte lufthavne i Frankrig (Nice og Grenoble) eller Østrig (Innsbruck) - de to sidstnævnte er gode alternativer, hvis man rejser på skiferie i Norditalien med fly fra Danmark.

Byer i Norditalien

Når man rejser til Norditalien kan man gå på opdagelse i nogle af landets mest interessante byer. Det gælder naturligvis storbyerne Milano og Torino, men også de verdenskendte Venedig, Firenze og Pisa, havnebyen Genova og de fascinerende kulturbyer Padova og Verona.

Dertil kommer skisportsbyer som Livigno, Val Gardena, Sestriere, Cervinia og Bormio, samt de kendte badebyer langs Adriaterhavskysten - Rimini, Lido di Jesolo, Bibione og Caorle. Med In-Italia kan du rejse til alle disse dejlige destinationer i Norditalien med fly fra Danmark og til den bedste pris.

Mere information til din rejse til Norditalien

I Norditalien finder du nogle af de smukkeste landskaber, bedste madtraditioner og største seværdigheder i Italien. Her er museer i verdensklasse, unikke romerske ruiner, storslåede byer, fremragende vine og vingårde - og pittoreske småbyer spredt ud over det smukke bakkelandskab, der kendetegner en stor del af området. 

Det er også i denne del af Italien, at du finder landets rigeste og mest udviklede byer og regioner med et økonomisk niveau, der er blandt de bedste i Europa, for eksempel i den berømte økonomiske trekant, der består af storbyerne Milano, Torino og havnebyen Genova. 

Men hvad dækker begrebet “Norditalien” egentlig over? Selv om begrebet ikke modsvarer nogen officiel administrativ enhed, så dækker det normalt over et forholdsvis afgrænset område i Italien bestående af de otte regioner Lombardiet, Aosta-dalen, Piemonte, Ligurien, Friuli-Venezia Giulia, Trentino Alto-Adige, Veneto og Emilia Romagna.

Disse otte regioner har mange ting til fælles, men de adskiller sig samtidig meget i både kultur, historie og undertiden tilmed i sprog, da flere af dem er grænse-regioner, der har været dybt påvirket af andre folkeslag og kulturer gennem historien, såsom Aosta-dalen, Trentino-Alto Adige og Friuli-Venezia Giulia, der alle er tildelt øget autonomi af den italienske stat på grund af deres etniske, kulturelle og lingvistiske mangfoldighed. I regionen Trentino-Alto Adige tales der for eksempel overvejende tysk i provinsen Alto Adige/Sydtyrol, mens der i regionen Friuli-Venezia Giulia både tales italiensk, friulisk, slovensk, tysk og venetiansk.

Den store mangfoldighed i sprog og kulturer modsvares af et ligeså stort udbud af forskellige slags ferie-oplevelser, som du kan få i denne del af Italien: Hvad enten du er til en storbyferie i byer som Milano, Torino, Venedig, Genova, Verona eller Bologna, en vandre- og naturferie i bjergkæderne Dolomitterne og Alperne, en livsnyderferie ved de smukke norditalienske søer, såsom Gardasøen, Comosøen, Ortasøen, Maggioresøen og Luganosøen, eller en familie- eller badeferie ved Den Italienske Riviera på vestsiden eller Adriaterhavskysten på østsiden, så kan du få dine ønsker opfyldt.

>> Læs mere om en ferie i Norditalien her

 
search map