Rejser med flyselskabet Volotea tilItalien

Rejs med flyselskabet Volotea på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejse med flyselskabet Volotea til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Volotea

Volotea blev grundlagt i Barcelona af Carlos Muñoz og Lázaro Ros, som også var idemændene bag et andet spansk lavprisselskab, Vueling. Deres nye flyselskab fik dog sin debut i 2012 i Venedig Marco Polo Lufthavn. Selskabets navn, Volotea, stammer fra det spanske "revolotear," der betyder "at flyve rundt". Det forholdsvis nye flyselskabs strategi er at tilbyde lavprisruter fra små og mellemstore europæiske byer.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Volotea, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Volotea på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

Volotea tilbyder lavprisfly til over 70 destinationer i Europa - heriblandt adskillige i Italien. Du kan således flyve med Volotea til blandt andet Bergamo Lufthavn (Milano), Catania på Sicilien, Genova lufthavn, Napoli lufthavn, Pisa lufthavn og Venedig lufthavn.

 
search map