Rejser med flyselskabet Transavia til Italien

Rejs med flyselskabet Transavia på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejse med lavprisselskabet Transavia til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Transavia

Det hollandske lavprisflyselskab Transavia fik sin start i 1966 med jomfrurejsen fra Amsterdam til Napoli under navnet Transavia Holland.

Fra den spæde start voksede Transavia de næste år støt og havde midt i 1980"erne erobret 45 procent af det hollandske marked for ferierejsende. Selskabet var desuden det første til at udnytte en ny Open skies-aftale mellem Holland og Storbritannien med en rute mellem Amsterdam og London Gatwick i 1986.

I 1991 overtog flyselskabet KLM aktiemajoriteten i Transavia og har siden 2003 været eneejer. I starten af det nye årtusinde var Transavia primært et charterflyselskab og havde frem til 2011 en dansk underafdeling, Transavia Denmark, som primært betjente ruter til populære feriedestinationer fra Københavns Lufthavn.

Transavia er dog igen begyndt at flyve til og fra Københavns lufthavn i 2015, men har ikke en base her. Foruden Transavia Holland, så har KLM og Air France som jo er samme firma også valgt at åbne Transavia France efter samme koncept som i Holland, altså flybilletter til lavpris.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Transavia, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Transavia på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

I dag har Transavia deres baser i Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam-The Hague Airport og Eindhoven Airport, hvorfra de har rutefly til mere end 90 destinationer i Europa og omkring Middelhavet. Derudover tilbyder de stadig charterflyvninger, ligesom de i perioder leaser deres fly med personale til andre selskaber.

Listen over italienske destinationer er lang med alle de store, populære rejsemål som Rom, Venedig og Palermo iblandt. Fra Danmark kan du flyve med Transavia fra København.

 
search map