Rejser med flyselskabet Ryanair til Italien

Rejs med flyselskabet Ryanair på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejse med lavprisflyselskabet Ryanair til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Ryanair

Ryanair blev grundlagt i 1985 af den irske Ryan-familie, som i starten blot havde et enkelt 15-sæders propelfly til at betjene en rute mellem Waterford i det sydøstlige Irland og Gatwick ved London. Det satte en naturlig begrænsning på, hvor mange passagerer Ryanair kunne fragte, og det første år blev det da også kun til 5.000 i alt.

Ryan-familiens ambitioner rakte dog meget længere, og allerede året efter etableringen indledte Ryanair en priskrig på ruten mellem Dublin og London. De første år havde det nye flyselskab dog mere end svært ved at tjene penge, og der var blodrøde tal på bundlinjen. Det skyldtes måske til dels, at mens Ryanair i dag er kendt for med hård hånd at skære alle unødvendige omkostninger fra, var selskabet i starten kendt for at være meget rundhåndet over for passagererne for eksempel i form af gratis mad og drikke i tilfælde af forsinkelser.

Familiens overhoved,Tony Ryan, hentede revisoren Michael O'Leary ind for at få rettet op på økonomien. O'Leary's dom var, at flyselskabet udgjorde et sort hul, som det ikke kunne betale sig at hælde flere penge i. Tony Ryan nægtede dog at give op, og i stedet sendte han i starten af 90'erne O'Leary på studietur til Texas i USA for at lære, hvordan Southwest Airlines formåede at gøre en god forretning ud af billige flyrejser.

I USA gik det op for O'Leary at vejen frem for Ryanair var at satse på hyppige afgange til sekundære, billige lufthavne kombineret med færre gratis frynsegoder til passagererne. Det skulle vise sig at være en succesfuld strategi, og få år efter begyndte Ryanair at gøre sig gældende på ruter, som de traditionelle flyselskaber hidtil havde haft monopol på.

I dag er Ryanair et af Europas største flyselskaber og deres lavpris-forretningsmodel har været med til at ændre flybranchen drastisk.

Kontakt og information

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Ryanair, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Ryanair på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

En flåde på 300 fly og 9.500 flyansatte gør Ryanair i stand til at drive et vidtforgrenet rutenetværk i Europa. Blandt det irske lavprisselskabs mere end 185 destinationer er adskillige i Italien. Fantisk har Ryanair så mange ruter til og fra lufthavne i Italien at de er ida er det største flyselskab i landet, også på grund af de mange indrigsruter. Ryanair har base i flere italienske lufthavne bla. Rom Ciampino lufthavn, Milano Bergamo lufthavn, Bologna lufthavn og Pisa lufthavn.

 
search map