Rejser med flyselskabet Norwegian til Italien

Rejs med flyselskabet Norwegian på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Norwegian med de karakteristiske "Rødnæse" fly er Europas Norwegian tredjestørste lavprisselskab med over 100 fly i deres flåde. Disse benyttes på ruter i Nordafrika, Mellemøsten, Thailand, Caribien, USA og naturligvis Europa og herunder et stort antal ruter til lufthavne i Italien.

Har du spørgsmål om praktiske information om en rejse med flyselskabet Norwegian til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Norwegian

Norwegian som blev grundlagt i 1993 under navnet Norwegian Air Shuttle, fløj frem til 2002 kun på den norske vestkyst i samarbejde med Braathens, et større norsk flyselskab. Dette samarbejde sluttede, da SAS opkøbte Braathens og i den forbindelse opsagde aftalen med Norwegian om flyvningerne i det vestlige Norge.

I stedet for at dreje nøglen om valgte Norwegian at skifte strategi for selskabet og begyndte i stedet at fungere som lavprisflyselskab på en række af landets mest populære indenrigsruter. Det skulle vise sig at være et godt valg, og i 2005 kunne direktør Bjørn Kos udtale "Det har været et fantastisk og indbringende år for Norwegian".

Succesen gav Norwegian appetit på mere, og allerede året efter oprettedes den første udenlandske base i Polen, hvor to fly fik fast placering. De følgende år indvier Norwegian flere baser - blandt andet i København - og udvider antallet af ruter til europæiske destinationer.

Ambitionerne på det internationale marked rakte dog videre end blot Europa. I 2013 begyndte Norwegian som noget nyt for et lavprisflyselskab at flyve på langdistanceruter til Bangkok, New York, Fort Lauderdale/Florida, Los Angeles, Oakland-San Francisco og Orlando fra Skandinavien - heriblandt København Lufthavn - og Storbritannien.

Det er ikke kun ved at flyve på oversøiske destinationer, at Norwegian har været med helt i front blandt lavprisflyselskaberne. Selskabet som startede med at flyve propelfly op og ned langs den norske vestkyst, var således blandt andet også det første lavprisflyselskab som tilbød gratis WiFi om bord på europæiske flyvninger og inkluderede det nye Boeing 787-8 Dreamliner i flåden.

I dag fortsætte Norwegian med at presse de gamle, traditionelle flyselskaber på nye langdistanceruter og er flere gange kåret til "Europas bedste lavprisflyselskab".

 

Kontakt og information

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Norwegian, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Norwegian på deres egen hjemmeside finder du her.

 

Lufthavne og rejsemål i Italien

Norwegian er det selskab som tilbyder næstflest ruter til lufthavne i Italien fra Skandinavien, kun overgået af SAS. Fra Danmark kan du i skrivende stunde flyve fra Billund og Københavns lufthavn til rejsemål i Italien. Fra København kan du bla. flyve til Rom Fiumicino  lufthavn, Venedig Marco Polo lufthavn, Milano Malpensa lufthavn, Pisa lufthavn i Toscana, Catania lufthavn på Sicilien og Olbia lufthavn som ligger på Sardinien. Norwegian tilbyder også mange ruter til destinationer i Europa fra Hamborg lufthavn, bla. kan du flybe med Norwegian til Rom herfra.

Du kan også læse mere om alle regioner og rejsemål i Italien.

 
search map