Rejser med flyselskabet Lufthansa til Italien

Rejs med flyselskabet Lufthansa på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejse med flyselskabet Lufthansa til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Lufthansa

Lufthansa's historie går tilbage til 1926, hvor to mindre flyselskaber fra Berlin blev lagt sammen til Deutsche Luft Hansa AG. Selskabet udgjorde det nationale tyske flyselskab frem til slutningen af 2. Verdenskrig. I tiden op til krigen var Deutsche Luft Hansa AG Europas førende flyselskab og blandt andet først med ruter til Fjernøsten og Sydamerika.

Ved krigens afslutning og det tyske nederlag ophørte alle flyselskabets aktiviteter dog, og der skulle gå omkring ti år, før der igen gik Lufthansa-fly på vingerne igen. Det skete i 1955, et par år efter den tyske regering havde genoplivet selskabet. Med indkøbet af Boeing 707-fly med de nye, moderne jetmotorer kunne Lufthansa i 1960 tage hul på interkontinentale flyvninger til en bred vifte af internationale destinationer. De følgende år blev flåden løbende udvidet med nye fly og rutenetværket yderligere udbygget.

I starten af 1990"erne var Lufthansa's dog eksistens truet, men den økonomiske krise blev afværget. For at styrke selskabet gik Lufthansa med som stiftende medlem af den nye Star Alliance. Efter en vellykket privatisering og rekonstruktion af selskabet i 1997 gik det igen frem for Lufthansa, som i dag er et af Europas førende flyselskaber.

Foruden Lufthansa tæller øvrige brands i koncernen i skrivende stund også flyselskaberne, Germanwings, Austrian Airlines, Swiss Airlines og Brussel Airlines.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Lufthansa, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Lufthansa på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

Lufthansa og dets datterselskaber har ruter til lufthavne i det meste af verden. Fra Danmark kan du flyve med dem fra København, Billund og Aalborg lufthavn. Flyver du til en af selskabets baser i for eksempel Frankfurt eller München, har du herfra adgang til det fulde rutenetværk. Rejser du fra Vestdanmark, er ruterne fra Hamborg Lufthavn også værd at tjekke.

 
search map