Rejser med flyselskabet KLM til Italien

Rejs med flyselskabet KLM på ferie til Italein
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejser med KLM til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om KLM

KLM er en forkortelse for "Koninklijke Luchtvaart Maatschappij"", der i dag optræder som en undertitel til selskabets navn med den mere mundrette oversættelse "Royal Dutch Airlines". Som navnet antyder, fik KLM en kongelig udmærkelse af Dronning Vilhelmine af Nederlandene ved etableringen i 1919.

Første flyvning gik fra London til Amsterdam i 1920. Den første interkontinentale flyvning gik til den indonesiske hovedstad, Jakarta, i 1924, som på det tidspunkt var en hollandsk koloni. En rute, verdens længste, som KLM fløj fast på frem til udbruddet af 2. Verdenskrig. Selskabet fløj dog også til en række andre, nærmere beliggende destinationer som Paris, London og København.

Det tog ikke mange år efter 2. Verdenskrig før KLM fik genetableret deres rutenetværk, blandt andet til Jakarta i 1945 og til New York i 1946. Selskabets grundlægger, Albert Plesman, døde i 1953, hvilket markerede starten på en økonomisk vanskelig periode for KLM. Resultatet blev at den hollandske stat gik ind og købte hovedparten af flyselskabet. Først i 1998 købte KLM statens aktier tilbage.

I nyere tid har sammenlægningen med Air France i 2004 været den største begivenhed for KLM.

Kontakt og information

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med KLM, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med KLM på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer lufthavne i Italien

Amsterdam Airport Schiphol udgør hovedbasen og det vigtigste knudepunkt for KLM, hvorfra de tilbyder ruter til næsten alle verdensdele. Du kan dog også flyve direkte fra Danmark til flere destinationer i Europa og ikke mindst Italien - heriblandt Rom og Milano. Bor du i Vestdanmark, er KLM's ruter fra Hamborg også interessante.

 
search map