Rejser med flyselskabet Iberia til Italien

Rejs med flyselskabet Iberia på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejse med Iberia Airlines til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Iberia Airlines

Iberia Airlines, Lineas Aereas de España, som i dag er Spaniens største flyselskab, fik sin start i 1927 takket være en investering fra tyske Lufthansa. Som en konsekvens af 1. verdenskrig havde tyske flyselskaber ikke tilladelse til at overflyve Frankrig, hvilket var en stor ulempe for tyske firmaer, som havde brug for flyforbindelser til forretningspartnerne i Afrika og Sydamerika. Lufthansa indgik derfor på vegne af den tyske regering en aftale med Spaniens regering om stiftelsen af et nyt spansk flyselskab, der kunne sikre forbindelsen til Tyskland. Allerede året efter etableringen åbnede Iberia da også en ruten mellem Barcelona og Berlin. En ny verdenskrig betød dog at forbindelsen til Tyskland blev afskåret igen og i 1944 nationaliserede den spanske regering flyselskabet. Fra 1990'erne og frem mod 2001 blev Iberia igen fuldt privatiseret. I 2011 fusioneredes Iberia med en anden flygigant, British Airways, under moderselskabet International Airlines Group (IAG). Iberia flyver dog fortsat under eget navn. Det er Iberia og moderselskabet IAG, som tilsammen ejer lavpriseflyselskabet Vueling.

Destinationer og lufthavne i Italien

Iberia Airlines kan i kraft af deres eget store rutenetværk og en bred vifte af codeshare-aftaler tilbyde fly til stort set alle verdensdele. Du kan flyve med Iberia fra Københavns Lufthavn til talrige destinationer i Italien - eventuelt med en mellemlanding.

 

Kontakt og information

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Iberia Airlines, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Iberia Airlines på deres egen hjemmeside finder du her.

 
search map