Rejser med flyselskabet Germanwings til Italien

Rejs med flyselskabet Germanwings på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information til en flyrejser med Germanwings som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt".

Historie og fakta om Germanwings

Germanwings er i dag et af Lufthansa's datterselskaber. Oprindeligt blev flyselskabet dog etableret i 1997 som en lavpris-afdeling af Eurowings, og først i 2002 blev Germanwings til et adskilt selskab. I 2008 var der planer om at fusionere Eurowings, Germanwings og TUIfly til ét selskab, der skulle tage konkurrencen op med Airberlin på indenrigsmarkedet samt med de fremadstormende easyJet og Ryanair på de internationale ruter. Denne plan blev dog ikke til noget, og i stedet opkøbte Lufthansa, som allerede var en del af ejerkredsen bag Eurowings, hele Germanwings i 2009. Siden har Lufthansa taget de første skridt til at forene Eurowings og Germanwings i ét lavprisselskab, der skal operere under Eurowings-brandet. Går du ind på selskabets hjemmeside vil du allerede nu se de to navne optræde side om side.

Kontakt og information

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Germanwings, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Germanwings på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

Germanwings flyver lavpris til alle større byer i Tyskland samt mere end 130 destinationer i resten af Europa. Blandt selskabets mest populære destinationer er Rom, Venedig og Milano Malpensa i Italien.

 
search map