Rejser med flyselskabet Germania til Italien

Rejs med flyselskabet Germania på ferie til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information om en flyrejse til Italien med Germania som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt".

Historie og fakta om Germania

Germania blev etableret i 1978 i Køln som Special Air Transport, der først i 1986 blev omdøbt til Germania Fluggesellschaft. I adskillige år udførte Germania primært charterflyvninger for forskellige rejsearrangører, men i 2003 begyndte selskabet også at tilbyde billetter til enkeltkunder under navnet Germania Express. Denne del af forretningen overgik dog blot et par år senere til et andet flyselskab, det senere Airberlin, og der var planer om at fusionere selskaberne. Dette blev dog ikke til noget, og Germania begyndte i 2008 igen at flyve rutefly under eget navn fra lufthavnene i Berlin og Düsseldorf.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Germania, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Germania på deres egen hjemmeside finder du her.

Lufthavne og rejsemål i Italien

Germania flyver til populære rejsemål omkring Middelhavet fra en lang række tyske byer. For danske rejsende er særligt afgangene fra Hamborg Lufthavn interessante.

 
search map