Rejser med flyselskabet easyJet til Italien

Rejs med flyselskabet easyJet til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Jeg har her samlet lidt informationer og fakta til dig som skal flyve til Italien med flyselskabet easyJet. Har du spørgsmål om praktiske information til en rejse med easyJet til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om easyJet

Den græsk-cypriotiske forretningsmand Stelios Haji-Ioannou etablerede easyJet med et par leasede fly i 1995. Helt fra denne beskedne start var strategien at tilbyde flyrejser til lavpris, hvilket skulle vise sig at være en opskrift på succes. Det nye lavprisflyselskab voksede sig således hurtigt større og kunne allerede året efter etableringen tilbyde internationale ruter til Amsterdam, Nice og Barcelona. EasyJet var ikke kun blandt de første til at se mulighederne i at tilbyde billige flyrejser. Selskabet var også et af de første til at se det store potentiale i at flytte billetsalget ud på internettet. I 1999 da internettet stadig var i sin vorden, rundede easyJet således allerede én million solgte billetter på deres hjemmeside. Umiddelbart minder easyJet historie og vækst meget om konkurrenten Ryanair's, men selskaber afviger dog fra hinanden på visses områder. Først og fremmest har easyJet i modsætning til Ryanair fra starten valgt hovedsageligt at betjene primærlufthavnene, som Ryanair indtil for nylig styrede uden om.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med easyJet, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med easyJet på deres egen hjemmeside finder du her.

Destinationer og lufthavne i Italien

I takt med den stigende succes har easyJet åbnet nye baser rundt om i Europa og er i dag kontinentets næststørste lavprisflyselskab med over 600 ruter til 30 lande, som hvert år fragter millioner af rejsende. For dig som rejser på ferie, er særligt selskabets store antal ruter til Frankrig, Spanien og ikke mindst Italien interessant. I 2014 åbnede easyJet deres tredje italienske base i Napoli, som en del af deres plan vækst i landet. I Danmark kan du flyve med easyJet fra Københavns Lufthavn. 

 
search map