Rejser med flyselskabet Brussel Airlines til Italien

Rejs med flyselskabet Brussel Airlines til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information om en rejse med Brussel Airlines til Italien som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Brussel Airlines

Brussel Airlines blev etableret i 2002 af en gruppe investorer, som ønskede at sikre en stabil flyforbindelse til og fra Bruxelles. Denne var kommet i fare efter det belgiske flyselskab Sabena's konkurs.

Efter konkursen i slutningen af 2001 blev Delta Air Transport, som havde stået for flyvningen på mange af Sabena's regionale ruter, således omdøbt til SN Brussels Airlines og overtog rutenetværket. Belgiens fik dermed igen et nationalt flyselskab.

I 2007 fusionerede SN Brussels Airlines med Virgin Express og blev til det nuværende Brussels Airlines. I 2008 købte Lufthansa 45 procent af Brussels Airlines" moderselskab.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Brussel Airlines, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Brussel Airlines på deres egen hjemmeside finder du her.

Rejsemål og lufthavne i Italien

Brussel Airlines er i dag det flyselskab med flest ruter til og fra Belgiens hovedstad. Selskabet har således ifølge deres egne oplysninger dagligt omkring 300 afgange fra Brussels Airport til over 90 europæiske og afrikanske destinationer samt USA. 

I Danmark kan du i skrivende stund flyve med Brussel Airlines fra lufthavnene i Billund og København. Bor du i den vestlige del af landet, er selskabets afgange fra Hamborg også ofte interessante.

 
search map