Rejser med flyselskabet Air France til Italien

Rejs med flyselskabet Air France til Italien
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Har du spørgsmål om praktiske information omkring en rejse til Italien med Air France som f.eks bagageregler henviser vi til flyselskabet egen hjemmesiden som du finder link til nedenstående afsnit om "informationer og kontakt". 

Historie og fakta om Air France

Air France blev født i 1933 ved en sammenlægning af en række eksisterende franske flyselskaber og havde derfor allerede fra starten et omfattende rutenetværk i Europa samt til fjerne franske kolonier i blandt andet Nordafrika.

I 1945 efter krigens afslutning blev al Frankrigs luftfart, herunder Air France, nationaliseret, og selskabet forblev under statens kontrol i mange år herefter. Air France blev fra starten udpeget til at håndtere hele det franske rutenetværk og opbyggede selv i løbet af få år en stor flåde, som allerede i 1948 var en af verdens største.

Kontrollen over det franske rutenetværk blev kun gradvist frigivet, og det var først i 1999 at Air France blev delvist privatiseret. I 2004 fusionerede Air France og hollandske KLM, og den franske stat reducerede i den forbindelse sin andel yderligere. Det kombinerede Air France-KLM udgør nu Europas største flyselskab, og tæller også lavprisselskabet Transavia.

Information og kontakt

Vi gør opmærksom på, at alle ovenstående informationer er vejledende og vi tager derfor forbehold for ændringer. Vi henviser altid til aktuel information som fremgår af dit rejsebevis og flybillet. Har du spørgsmål omkring en flyrejse med Air France, er du altid velkommen til at kontakte os, ligesom du også kan finde information om flyrejser med Air France på deres egen hjemmeside finder du her.

Lufthavne og rejsemål i Italien

Fra Air France's hovedbase i Charles De Gaulle lufthavnen ved Paris tilbydes forbindelser til et utal af destinationer i stort set hele verden. Ikke mindst fordi Air France samarbejder med adskillige flyselskaber om ruter. For dig som rejser fra Danmark giver Air France's direkte ruter fra lufthavnene i Billund, Aalborg og København til netop Paris, således forholdsvis hurtig adgang til et stort antal destinationer - heriblandt de fleste større lufthavne i Italien som f.eks. Rom, Milano, Venedig, Catania, Palermo, Naopli og Bolonga. Husk du også kan flyve med Air France fra Hamborg lufthavn til Italien, ofte en fordel både hvad angår pris og afgange hvis du bor i den sydlige del af Danmark.

 
search map