Anmeldelser af Italien

Tilfredse og glade gæster er vores vigtigste succes. Derfor spørger vi altid efter hjemkomst, om alt har været som forventet, så vi kan følge op og forbedre oplevelsen for kommende gæster. Her kan du se hvordan vores gæster har bedømt deres ferie og In-Italias service:

Faciliteter på stedet
Selve indkvarteringen 4.09

Seneste kundeanmeldelser

Hotel Marcella Royal

Hvis man skal være lidt kritisk, var nogle af værelserne meget små, men jeg tror at de er ved at renovere.

Deres morgenmad var ikke så spændende.

De ansatte var meget søde og hjælpsomme.

Nytårsaften på tagterrassen ved midnat var hyggelig

Lefay Resort and Spa

Lækkert sted, lever op til deres 5 stjerner, dog var der for mange mennesker i weekend hvor der også var unge mellem 12-16 , der har ikke set før .. øv.. vi har besøgt dette sted 5 gange og det koster kassen, men det er det værd

Residence Terra Rossa

Grønt og smukt. Fantastisk udsigt! Rent og pænt. Mange trapper at tage til stranden og til byen.

Grand Hotel Bonanno

Det kørte på skinner fra første til sidste sekund.

Il Poggio Luxury Country Resort

Il poggio får vores varmeste anbefalinger. Et virkelig dejligt fredfyldt sted.

Azienda Agrituristica Bergi

Dette sted ligger off-piste, hvis man gerne vil opholde sig en del i Cefalù - der er ca. 45 min. ad snoede, mørke bjergveje - så oktober måned er efter vores mening for sent til ophold i Bergi, med mindre man har tænkt sig at blive i bjergene det meste af tiden. V&ael... ig;relset er lidt spartansk, men alligevel velfungerende, udsigten smuk fra den lille altan. Det tilhørende område er dejligt, men ikke ordentligt udnyttet mht at sidde udendørs, hvilket vejret indbød til. F.eks. ville vi ved ankomst gerne sidde ude og spise en tallerken med lidt antipasti, men selv om bordene stod der, kunne det ikke lade sig gøre. Økologisk står der, men kedelig morgenmad og kaffe, man kun kunne trække i en automat!! En ung, forfjamsket tjener, der gik hviskende rundt og lavede ingenting - mad, der var ok, men dårligt, at man kunne ikke få à la carte. Uinteresseret personale, der den sidste dag pludselig vågnede op til dåd og foreslog os at skrive en god anmeldelse! Kun Gaia og en ældre tjener var et par stjerner. Tak til dem.

Læs mere

Due Relais

Dejligt og fantastisk sted. Super sød og hjælpsom værtinde.