Anmeldelser af Italien

Tilfredse og glade gæster er vores vigtigste succes. Derfor spørger vi altid efter hjemkomst, om alt har været som forventet, så vi kan følge op og forbedre oplevelsen for kommende gæster. Her kan du se hvordan vores gæster har bedømt deres ferie og In-Italias service:

Faciliteter på stedet
Selve indkvarteringen 4.09

Seneste kundeanmeldelser

Hotel Garden

Vi har haft en fantastisk uge på hotel Garden med super service fra hotelpersonalet. Hotellets beliggenhed var fantastisk både i forhold til byen og udflugter i området. Der var en rigtig lækker restaurant på hotellet og et dejligt poolområde. Eneste minus var værelsets beliggenhed, hvor der var ret begrænset udsigt.

Agriturismo Bevione

Et herligt og skønt sted. Beliggende højt med enestående udsigt over vinmarker. Ligger helt ugenert uden naboer. Værtsparret er rigtigt søde og velkomne, og der hersker en fred og ro. Om aftenen høres kun cikaderne synge, og en aftendrink på bænken... med denne beliggenhed er lige sagen. Bil til rådighed er nødvendigt, der er 5 km til Gogliani ( en by med stort supermarked og nogle restauranter) og 7 km til Farigliano ( lille "død" by, med meget få indkøbsmuligheder) - Meget lidt aktivitet i Gagliano i hverdagene( flere restauranter lukkede) - men liv i weekenden med mange restauranter og cafeer åbne.
Køkkenfaciliteter i lejlighed kun til mindre madlavning.
Læs mere

B&B 94 Rooms Vatican

Hej. Vi syntes vores værelse var ganske fint og de ansatte var søde og rare. Det var meget få af dem der ku snakke engelsk og det kan godt give problemer men når vi så har snakket med flere forskellige ansatte og bedt om at få morgenmad leveret tidligere om freda... gen når man rejser tidlig og der så aldrig dukker noget morgenmad op. Det er lousy. Vores afløb stank langt væk og det må en stuepige ku ha lugter når hun kom og gjorde værelset rent om tirsdagen. Lousy 2.0. Vores morgenmadsbakker blev heller aldrig afhentet fra værelset så vi havde morgenmad fra onsdag morgen og torsdag morgen stående under hele opholdet. Vi syntes hotellet var ret dødt og vi mødte ikke nogen andre. Vores generelle oplevelse var at det var ret middelmådigt tilnærmelsesvis skuffende og ikke et hotel vi vil vælge en anden gang. Vi takker pænt nej tak. Læs mere

Hotel Le Botti

Fint sted og flinkt personale.
Beliggenheden er ikke så charmerende.

Hotel Capizzo

Min kæreste og jeg havde det skønneste ophold på hotel Capizzo. Det har den perfekte størrelse og ligger i gå-afstand til mange forskellige ting. Personalet var så søde og imødekommende. Altid behjælpelige.