Anmeldelser af Italien

Tilfredse og glade gæster er vores vigtigste succes. Derfor spørger vi altid efter hjemkomst, om alt har været som forventet, så vi kan følge op og forbedre oplevelsen for kommende gæster. Her kan du se hvordan vores gæster har bedømt deres ferie og In-Italias service:

Samlet vurdering 4.16
Rent og pænt 4.34
Gæstfrihed 4.42
Beliggenhed 4.3
Morgenmaden 3.78
Faciliteter på stedet
Selve indkvarteringen 4.09
Internetadgang/Wi-Fi 3.3
Pool (evt. sæsonåben) 4.07
Restaurant 3.79
Området
Området 4.23
Vores service
In-Italia's service 4.46
In-Italia's hjemmeside 4.33

Seneste kundeanmeldelser

Hotel Cecil

Meget professionelt og behageligt personale med fin service. Et lige så fantastisk ophold, som vi husker det, da vi boede på hotellet i oktober 2007??
Morgenmaden kunne dog godt være lidt mindre "sød"

Hotel Tritone

Super beliggenhed og dejlig morgenmad - men vi kommer nu ikke igen ... for badeværelset var under al kritik. Vi klagede første dag over usædvanligt lavt vandtryk i bruseren samt med problemer med koldt/varmt vand. Receptionisten mente, at det skyldtes, at mange gæster baded... e netop på dette tidspunkt ( ca. 17.30)! Næste morgen var den stadig helt galt, og en ny receptionist lovede, at en tekniker ville se på det. Hvis ikke det hjalp, kunne vi få et andet værelse. Da det var lidt bedre om eftermiddagen, blev vi boende. Næste morgen var det galt igen, og den første receptionist mente nu, at det var vandværket, der havde for lavt vandtryk, og det kunne han jo ikke gøre noget ved. (En sludder for en sladder).
Vi har rejst mange gange med In-Italia og altid været ovenud tilfredse, så vi vil opfordre jer til at droppe samarbejdet med Tritone. Der er SÅ mange andre hoteller i Rom.
Læs mere

Hotel Rimini

Søde og rare ansatte der var professionelle. Hjælpsomme med div. oplysninger og kunne engelsk.
Det regnede ind og der var gammelt tørt afføring under brættet på toilettet.

Decumani Hotel de Charme

Det var første gang min søster og jeg besøgte Napoli... og det er helt sikkert ikke den sidste
Hotellets personale var imødekommende søde og professionelle … altid med smil og meget hjælpsomme. Værelseret var rent pænt og hyggeligt. Morgen
... maden var helt special … spisesalen var en fantastisk smuk høj loftet og rigt dekoreret, sal fra 1700 tallet. Ja vi følte os næsten hensat til en anden tid, med de smukt malede vægge og loft … og de mange spejle der fik rummet til at virke endnu mere pompøst. Tilmed var betjeningen og maden helt i top. Hotellet ligger midt i den gamle bydel. Så alt findes i gå afstand i de snævre og hyggelige gader .. cafeer, gode mad steder, barer og butikker. Vi følte os trygge på alle tider af døgnet og taget rigtig godt imod i den travle og spændene by.

Læs mere

Hotel Porta Maggiore

Vores hotel kunne godt være bedre, men da vi ikke var særlig meget på hotellet var det ok til vores behov. Maden på hotellet var kedelig og smagte ikke af noget. Vi havde købt morgenmad med til værelserne, og spiste første aften også på hotellet hvor vi blev en anelse skuffet over maden.

Casa Verdiana

Fantastisk fin villa i gåafstand fra centrum. Rigtigt godt med plads til den store familie med alle de bekvemmeligheder du har brug for (opvaskemaskine, fuldt udstyret køkken, vaskemaskine, parkering til biler m.m.) Kan varmt anbefale den kok som man kan leje via Monica og Fabrizio der ... ejer villaen. Vi fik en helt fantastisk toscansk middag hvor kokken tilberedte alt i villaens køkken - den bedste middag i hele ugen. En aften bestilte vi også levering af mad, der også var meget god. Vi var 10 personer, 6 voksne og 4 børn. Stor have med pool (som vi dog ikke brugte for vi var der i november). Rolige omgivelser med fantastiske udsigter fra husets øverste etage. Monica og Fabrizio var altid tilgængelige og var meget gæstfrie og imødekommende. Læs mere

Residence il Vittoriano

Residence il Vittoriano var fuldstændig perfekt for os. Rene og smukke værelse,godt baderum og fin plads til bagage m.m. Vi mødte kun søde unge mennesker i receptionen og i spisestuen. Vi har ikke en finger at sætte på det og vi vil helt sikkert bruge residencen igen, næste gang vi tager til Rom