In-Italia søger praktikanter

 

Henter indhold

- til marketing og kommunikation

SignaTours Travel A/S er moderselskabet bag rejsebureauerne Hideaways og In-Italia. Vi er i rivende udvikling med mange projekter, og vi søger derfor praktikanter til marketingteamet.

Jobbet

Sammen med marketingteamet kommer du til at udforme kommunikation og markedsføringsmateriale til både online og offline touchpoints. Du er derfor god til at tænke kommunikation og marketing ind i logiske og intuitive brugergrænseflader, der samtidigt er æstetisk i top, og du har fingeren på pulsen i forhold til tendenser indenfor forbrugertrends og oplevelsesøkonomi.

Du har lyst til at tage del i at udvikle kommunikation til innovative rejsekoncepter, og brænder for personlig og uformel kommunikation, som er i øjenhøjde med gæsterne. Du kommer til at beskæftige dig med mange forskelligartede medieplatforme, hvor content marketing og sociale medier vil have det største fokus.

Ud over dette kommer du til at bistå med praktisk hjælp i forskellige projekter, der kan kræve lidt teknisk snilde.

Din profil

Du er kreativ og god til at omsætte dine og andres ideer til et færdigt produkt, og du vil gerne lære at blive endnu bedre til det. Du har en forståelse for, hvordan dine ideer kan omsættes til færdigt implementerede løsninger til alle de medieplatforme vi bruger i vores kommunikation og markedsføring. Du har øje til detaljer og høje kvalitetskrav til det du afleverer.

Kvalifikationer

Du har en relevant teoretisk baggrund, gerne suppleret med et par års erfaring fra studierne. Herudover ser vi gerne, at du har lysten til at lære nogle af de nedenstående ting:

  • Sociale medier
  • Content marketing
  • Marketing kampagner
  • Online Marketing
  • CMS
  • SEO
  • Blogs og Wordpress

Vi tilbyder

Hideaways og In-Italia er rejsebureauer i vækst. Du får derfor rig mulighed for at påvirke kommunikationen, og resultatet af dit arbejde vil være med til at hjælpe tusindvis af kunder til at få en god oplevelse, når de møder os online og offline.

Du vil blive en del af et åbent miljø, hvor vi sætter pris på innovation og lever af at realisere gode idéer og skabe oplevelser.

Stillingen er en praktikstilling på 37 timer ugentligt og er ulønnet. Der kan forekomme rejseaktivitet, men vi tager naturligvis hensyn til, at du skal passe dine studier ved siden af. Vi foretrækker, at du kan være i praktik mindst 3 måneder.

Ansøgningsfrist

Snarest muligt, men senest den 01.07.2017. Vi kalder løbende praktikanter til samtale.

Kontaktoplysninger

Send din ansøgning med CV att. Mikkel Krohne-Sørensen på mikkel@signatours.dk. Spørgsmål om stillingen besvares gerne på mail og telefon.

Om SignaTours

SignaTours Travel A/S er moderselskabet bag rejsebureauerne Hideaways og In-Italia, der sælger rejser i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Frankrig. SignaTours Travel A/S har kontorer i København, Helsingborg og på Sicilien.

Se mere på: www.signatours.dkwww.hideaways.dk og www.in-italia.dk  

Antal ledige stillinger:
1-2

 
search map