Hotel ved Viveronesøen i Piemonte

Hotel Marina

Reception
 
Hotel Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Viveronesøen og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Marina ligger skønt ved Viveronesøens bred i fredelige og grønne omgivelser. Der er kort afstand til motorvejen mellem Milano og Torino, hvilket gør det nemt at komme til fx Malpensa lufthavn ved Milano (små 100 km).

Privat søstrand

Og den gode beliggenhed er bestemt en af hotellets styrker. Med sin placering helt ned til søen og kun ca. 1½ km til landsbyen Viverone har man gode muligheder for at koble af eller være aktiv. Om sommeren kan man bade i søen, da hotellet har privat søstrand (med småsten), eller man kan springe i den store swimmingpool med tilhørende liggestole. Der findes desuden tennisbane, cykeludlejning og parkeringsplads.

Læs mere om Hotel Marina

Prøv restaurantens egnsretter

Indvendig finder man reception og et lille butikshjørne, hvor de sælger vin, olivenolie, ris og andre lokale specialiteter. I forbindelse med receptionen findes et stort loungeområde med billard. I hotellets restaurant La Veranda, hvorfra man har udsigt over søen, serveres egnsretter og italiensk køkken baseret på fisk og kød. Derudover er der også en morgenmadssal og elevator.

Dobbeltværelse Classic med balkon
- Der er i alt 30 Classic-værelser, som alle har møbleret balkon og udsigt bagtil mod bakkelandskab og parkeringsplads. De er alle udstyret med aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Værelserne er rummelige, og de fleste har plads til en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior med balkon og søudsigt
- Der er i alt 10 Superior-værelser, som alle har en lidt større møbleret balkon og udsigt mod søen. De er alle udstyret med aircondition, minibar, lcd-skærm med satellit-tv, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Værelserne er rummelige, og de fleste har plads til en ekstra opredning - ét af dem kan huse to voksne og to børn, da det har en dobbeltseng og en køjeseng. Enkelte værelser er forbundet med dør, som er en god løsning til familier.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Marina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Marina som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Marina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Marina

Bedømmelse af Hotel Marina

Læs mere

Ro og charme

Fred og ro i skønne omgivelser. Vi havde kun en enkelt overnatning, men det vil være et perfekt hotel til en romantisk forlænget weekend for to. Dejlig restaurant med udsigt over søen..

Eneste minus var, at selvom vi havde bestilt et værelse med aircondition, så virkede denne ikke. Hotellets forklaring var, at aircondition slet ikke var tændt nogen steder på hotellet, fordi vejret hidtil havde været køligt. Den dag var det så "desværre" 28 grader, men hotellet kunne åbenbart ikke umiddelbart slå anlægget til. Uanset vejret bør der være aircondition på et værelse, der markedsføres som sådan. Det blev en varm nat!

Læs mere

Fantastisk udsigt til sø og bjerge

Vi havde 10 dejlige dage. Restauranten er en oplevelse i sig selv. Gennemsnitspris på 500 kr. for to personer inkl. drikkevarer var faktisk ok. Vi bestilte enten en antipasti + en primi eller en secundi samt vand og 1/2 flaske vin.
Balkonen har skygge morgen og formiddag, og eftermiddagen blev tilbragt ved poolen, hvor der var for varmt på balkonen. Der mangler nok en markise eller en parasol på balkonen, men udsigten er bare helt fantastisk.
Meget stille og roligt i hverdagene og gang i den med mange gæster i weekenden, så alt i alt var det perfekt for os.
Hotellet er pænt og velholdt, men er ikke opdateret med det nyeste nye inventar. Lidt over 1.000 kr. pr. overnatning er derfor nok i overkanten.
Betjeningen og servicen er meget fin, imødekommende og venlig.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Marina

Super fint sted med god service.

Læs mere

Lidt oversolgt

Et dejligt sted, men jeg synes stedet bliver lidt oversolgt, således at ens forventninger er for store. Hotellet ligger fantastisk ned til søen. Det bliver ikke bedre. Kunne man lave en "strand" vil det være den sidste prik, der vil give topscore.
Efterhånden kan det godt ses at hotellet er brugt. Måske skyldes det, at det drives af en familie, og ikke en af de store kæder. Flere steder, er både møbler, fx dørhåndtag defekte, elevator som ikke virker (kort varigt), gamle tæpper, alt i alt lidt faldefærdigt, og meget slidt indtryk. Og flere steder bære det præg af selvgjort arbejde.
Der var 2 løsgående hunde, som hygget sig på græsplænen, og det blev efterfølgende ikke fjernet, det kan gæsterne så træde i...? Der udover er mine ene søn bange for dyr, herunder disse hunde, som gjorde at han ikke følte sig tryg.
Lokal byen er nok noget af det kedeligste vi har besøgt, efter en del ferie i Italien. Vi tog derfor ind til de større byer omkring hotellet.

Læs mere

Meget behageligt hotel

Rammerne er meget behagelige og stedet er godt vedligeholdt.

Læs mere
 
search map