Hotel ved Viveronesøen i Piemonte

Hotel Marina

Reception
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Marina ligger skønt ved Viveronesøens bred i fredelige og grønne omgivelser. Der er kort afstand til motorvejen mellem Milano og Torino, hvilket gør det nemt at komme til fx Malpensa lufthavn ved Milano (små 100 km).

Privat søstrand

Og den gode beliggenhed er bestemt en af hotellets styrker. Med sin placering helt ned til søen og kun ca. 1½ km til landsbyen Viverone har man gode muligheder for at koble af eller være aktiv. Om sommeren kan man bade i søen, da hotellet har privat søstrand (med småsten), eller man kan springe i den store swimmingpool med tilhørende liggestole. Der findes desuden tennisbane, cykeludlejning og parkeringsplads.

Læs mere om Hotel Marina

Prøv restaurantens egnsretter

Indvendig finder man reception og et lille butikshjørne, hvor de sælger vin, olivenolie, ris og andre lokale specialiteter. I forbindelse med receptionen findes et stort loungeområde med billard. I hotellets restaurant La Veranda, hvorfra man har udsigt over søen, serveres egnsretter og italiensk køkken baseret på fisk og kød. Derudover er der også en morgenmadssal og elevator.

Dobbeltværelse Classic med balkon
- Der er i alt 30 Classic-værelser, som alle har møbleret balkon og udsigt bagtil mod bakkelandskab og parkeringsplads. De er alle udstyret med aircondition, minibar, satellit-tv, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Værelserne er rummelige, og de fleste har plads til en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior med balkon og søudsigt
- Der er i alt 10 Superior-værelser, som alle har en lidt større møbleret balkon og udsigt mod søen. De er alle udstyret med aircondition, minibar, lcd-skærm med satellit-tv, telefon, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser/badekar. Værelserne er rummelige, og de fleste har plads til en ekstra opredning - ét af dem kan huse to voksne og to børn, da det har en dobbeltseng og en køjeseng. Enkelte værelser er forbundet med dør, som er en god løsning til familier.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Hotel Flora

Stresa, Piemonte

Anbefalinger til dig

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map