Ferieboliger og hoteller ved Viveronesøen

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Viveronesøen er en ganske lille og ukendt sø (ca. 10 km i omkreds) mellem Milano og Torino med Alperne i baggrunden. Til forskel fra mange af de store norditalienske søer så finder man her absolut fred og ro samt få turister. For de aktive findes der gode muligheder for at tage på tur på mountainbike omkring søen - men bemærk at man ikke kan gå søen rundt, da der kun er afmærkede stier på dele af strækningen. På selve søen findes der også muligheder for at være aktiv: prøv fx en bådtur, vandski eller wakeboard.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Viverone

Den nærmeste by i området er Viverone, som har lagt navn til søen. I det lille centrum finder man det gamle slot Il Castello di Roppolo, som kan dateres helt tilbage til 900-tallet. Byen ligger en smule tilbagetrukket fra søen i grønne omgivelser, som præges af Alpernes storslåede profil i baggrunden. Hvis man ønsker mere kultur og bystemning, ligger Biella ca. 20 km væk, mens der kun er ca. 15 km til Ivrea. Man kan komme nemt til Torino ved at køre til Santhià (ca. 10 km), hvor der er gratis parkering og direkte tog til Torino (ca. 45 min.).

Læs mere om Viveronesøen

Oplagt som 'pitstop'

Rundt om søen findes desuden flere vingårde, som bl.a. fremstiller velsmagende vine, der har fået navnene Rosso di Viverone (rødvin) og Erbaluce di Caluso (hvidvin). Viveronesøen er ikke umiddelbart et sted, hvor man tilbringer flere uger, men søen er oplagt som nogle dages 'pitstop' efter ankomst eller inden afrejse fra en af Milanos lufthavne. På denne måde får man en større oplevelse og således en fin begyndelse eller afslutning på Italiensferien.

Skjul teksten
 
 
search map