Anmeldelser af Collina San Michele
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ikke den bedste ferie

Vi var forberedt på at ejeren havde en sygdom og var lidt højtråbende. Vi fik en fin lejlighed på 1 sal men en lille balkon.

Vi var ikke tilfredse med at gæster som kom og spiste, også havde adgang til pool. Vi ankom om lørdagen og havde set frem til en rolig søndag, men stedet blev invaderet med 20 Italienere med børn som alle havde et meget højt støj niveau. Den ene dreng tissede op af hegnet til poolen og forældrene skyllede ikke drengen men sendte ham i poolen. De havde også en hund, der løb rundt overalt.
Ejeren var ikke tilstede, da de kun havde åbent til frokost. De var ved poolen fra 11-18. Poolen lignede noget der var løgn, meget beskidt mandag morgen.

Det sammen gentog sig næste søndag, hvor der oven i de 20 andre gæster ankom et bryllup på 25 personer. Umuligt at slappe af. De andre dage kom der mellem 2-8 gæster i poolen.
Havde jeg vist at andre udefra havde adgang til pool, havde jeg ikke valgt dette sted, at man som overnattende gæst ikke kunne få en plads pga af spisende gæster er ikke i orden.
Jeg fandt ud af at pollen ikke cirkulerede vandet ordentlig og det var nok grunden til vores barn fik både ørebetændelse samt havde opkast de sidste 2 dage.

Man kunne ikke få parasoller ved poolen, så der var kun lidt skygge ved græsplænen.

Den ene dag regnede det og det dryppede ind 6 steder i lejligheden, vi måtte tømme den ene balje om natten. Da vi påpegede dette virkede de ikke særlig overraskede.

De 3 stjerner er for udsigten og for lejligheden med aircondition, men der manglede noget gæstfrihed fra ejerne, og stedet manglede sjæl.

Vinchio som feriedestination

In-Italia's kommentar

Hej Thomas. Tak for din anmeldelse. Vi værdsætter din feedback, og vi kan forstå, at Collina San Michele ikke har været stedet for jer og ej heller en særlig positiv oplevelse. Stedet har været på vores program mange år, og er et af vores mest besøgte steder i området - men derfor behøver Collina San Michele ikke være for alle. Som du selv skriver, så oplyser vi om i hotelbeskrivelsen, at stedet nogle dage og aftenener besøges af gæster fra områder, der spiser i restauranten og benytter sig af poolen, og at værten Fabrizio i nogen grad kan virke til at være stærkt påvirket, af den alvorlige trafikulykke, han var ude for som ung. Med hensyn til lejlighedens standard, så synes det at være et unikt tilfælde - og naturligvis bør det ikke regne ind. Dine kritikpunkter er noteret hos os, og vi videregiver dem naturligvis også til stedet, så de kan få jeres feedback. Mange hilsner, Cathleen.

Collina San Michele
Rent og pænt

Alt andet end poolen.
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Collina San Michele
Senior Suite værelse på 1. sal med balkon og privat badeværelse
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Collina San Michele
 
search map