Anmeldelser af Collina San Michele
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedømmelse af Collina San Michele

Kære damer og herre, tak for den gode behandling. Vi var d.1.9.-18.9. i Collina Sanmichele. Den bestiltle lejlighed Grand Suite var optaget. I stedet fik vi den ved siden af liggende lejlighed med altan mod vest. Dens stue var betydeligt mindre og dunklere. Mellemrummet mellem bordet og tekøkken for smalt, udstyrsniveau lavt, køleskabet mindre uden fryser. Det mørkebrune køkken gør rummet mørkt. I soveværelset var bare en lille garderobe og kun ét natbord. Men med det gode vejr var vi altid udenfor på de smukke balkoner med fantastisk udsigt. Den omtalte terrassen ved lejligheden Grand Suite kunne først benytte efter familien var flyttet.
Servicen var fremragende. Mamma, Fabrizio og søster tog sig af os. Hver morgen morgenmad på terrassen med fantastisk udsigt, så i solen i svømmepøl, stor nok med de samme udsigter. Middag af Fabrizio og Mamma var fantastisk, serveres af Fabrizio med vidunderlige kommentarer. Vi sad næsten altid på restaurant - terrasse med udsigt til den nedgående sol og i lampelys. Der var altid aperitif, vin, vand, espresso og Grappa eller limoncello for 25 EU. Vejret var godt og meget varmt. Uden aircondition i værelser havde vi ikke kunne sove. Fra midten af september var det mærkbart koldere, så man om aften ikke længere kunne sidde på balkonen. Til farvel middag serverede Fabrizio i den smukke spisesal. Værelserne blev rengjort dagligt, tømt skrald og redt senge, også nye linned leveres og håndklæder. Personalet var meget venlig. Vi kan kun anbealfes denne feriebolig. Man kan slappe af der, med varme hilsen
                           
                               Dr. Ravet Sigune og Dr. Ravet Siegward

Vinchio som feriedestination

Vi tog 1 time på cykel rundt i Langhe. I Monferrato blev det for varmt. Landskabet er dejlige end i Langhe, men for stejlt til cykling. Byerne Alba og Asti kan nemt nås. Neive bør man besøge. Den berømte bjerg Mon Viso fik vi kun at se 2 gange. Jeg gik eftermiddagen til Po-floden, gik til Rif. Quintino Sella og den næste morgen besteg det høje bjerg (3840m). Først om aftenen tilbage på parkeringsplads og 2,5 timer til Vinchio. Derefter blev jeg altid kaldt "Mon Viso" af Fabrizio som en hilsen.

berg

Collina San Michele
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Collina San Michele
 
search map