Anmeldelser af Collina San Michele
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Familieferie, 2 voksne og 2 børn

Da vi kom fik vi præsenteret Junior Suiten, hvilket var den mindste taglejlighed kun med to tagvinduer og i disse vinduer var noget mørkt stof sømmet fast, så lejligheden hele tiden var mørk. Der var så lavt til loftet, at man skulle kravle/kante sig hen til toilettet. Vi nægtede at bo her og ville forlade stedet. Men for nogle flere euro om dagen, så fik vi en anden lejlighed. Her var der vinduer, altan og lyst og lækkert. Hvilket var rigtig fint.
Som ugen gik kunne vi se, at de to taglejligheder Junior Suiten og Senior Suiten (forskellen på de to var, at Senior Suiten havde én dør i gavlen, så man kunne se ud) blev lejet ud til danskere, nordmænd, hollændere og belgiere, som kom langvejs fra. Disse lejligheder er selvfølgelig svære at leje ud, hvis man så dem.
De resterende lejligheder på stedet var med vinduer, og de var nemme at leje ud. De lækre lejligheder stod altså ledige og ventede på nogen kom forbi og skulle bo nogle dage.
Junior Suiten og Senior Suiten var ikke beboelsesværdige. For slet ikke at tale om sikkerhed i forbindelse med brand eller lignende, de er under al kritik.
Resten af værelserne/lejlighederne på stedet er pæne, rene og ordentlige ... og med vinduer.
Man skal vide, at i weekenderne, så afholdes der italienske familiefester på stedet, lidt lige som et pool party. Dette er en støjende oplevelse, og alle italienerne fylder poolen og spiller høj musik. Selvom det var noget støjende var det også sjovt at se, hvordan italienerne holder fest.
Man skal også være opmærksom på, at der laves aftensmad på stedet, og hvis man gennem In Italia har købt halvpension (morgen og aftensmad), så er det meget billigere, end hvis man bestiller mad hos dem på stedet.

In-Italia's kommentar

Tak for din anmeldelse af Collina San Michele, vi er selvfølgelig kede af at høre I ikke har været helt tilfredse med opholdet. Vi har alle lejligheder og værelser på Collina San Michele i vores katalog således, at det står en frit for at vælge hvilken typologi man ønsker. Hvad angår de fester som er blevet afholdt under jeres ophold, er det beklageligt, at vi ikke har været informeret om disse på forhånd. Vi vil for fremtiden pointere over for stedet, at det er yderst vigtigt, at de giver os besked i god tid i forvejen, således at vores kunder er orienteret om det i forbindelse med deres bestilling.

Collina San Michele
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Collina San Michele
Economy familieværelse på 1. sal med privat badeværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Collina San Michele
 
search map