Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ingrid og familie fra Stathelle i Norge boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 14. til d. 20. juli 2012.

Vi havde et dejligt ophold på Collina San Michele. Lejligheden vi boee sig i var rummelige og ren, med en lille balkon, hvor man kunne nyde morgenkaffen og se udover det smukke landskab. Det var flotte områder for løbeture, med småkuperet terræn, småt trafikeret veje, der gik på kryds og tværs mellem gårde og små landsbyer. Collina San Michele er også et godt udgangspunkt for udflugter til de hyggelige steder i nærområdet; La Morra, Barolo, Barbaresco for at nævne nogle få.
Vi oplevede, at stedet havde en god og afslappet atmosfære. Dette sted er perfekt til at finde roen, læse bøger, slappe af, mens børnene hygger sig i et sikkert miljø og ikke mindst opleve rigtig gode italienske måltider. Vi fik fantistiske middage hver aften, serveret med entusiasme og begejstring - det var virkelig hyggeligt! Værterne var imødekommende og venlige. Vi tager gerne hertil på ferie igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Hanne og rejsefælle fra Sønderborg boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 4. til d. 7. juli 2012.

Vi havde 3 overnatninger med halvpension.
Stedet ligger utrolig smukt i Piemonte. Byen Nizza ligger tæt på stedet og denne by er absolut et besøg værd.
Mht maden var det spændende varierede retter hver aften. Rigtig godt. Men værten som serverede talte stort set kun italiensk og var svær at få i tale. Han kørte sine standard fraser af. "Speciale"
Stedet er en vingård, men man skal ikke forvente at få noget at vide om stedets vine.
Man kan sagtens cykle rundt i området på citybikes

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steen og Gitte boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 4. til d. 9. juli 2011.

Vi har haft en rigtig dejlig ferie. Super god service - vi ringede fra Milano for at høre om I havde et sted vi kunne overnatte i Pimonte fem dage... Og 15 min efter ringer I tibage at alt var ok og vi var velkommen. To timer senere ankom vi til et rigtig godt Argoturismo. Stedet levede fint op til hjemmesidens beskrivelse. Udsigten er helt uovertruffen, værelset hyggeligt. Vi valgte at tilkøbe mad hver aften- skøn Italiensk mad til fornuftig pris. Vi var helt sikkert positiv overrasket og meget tilfredse. Små forslag til forbedring; polen var ikke så ren som den burde være. Et par stole på altanen ville været perfekt så vi kunne nyde den dejlige udsigt. Tjeneren/sønnen fylder lidt for meget til vores smag. Morgenmaden er lidt svingende. Måske kunne der være lidt information fra in- Italia om fx. Vin producenter, markeder, udflugtsmuligheder m.m. I området. Vi vil helt sikkert bruge in- italia igen. Endnu engang tak for en god service.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels og rejsepartner fra Virum boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 2. til d. 5. september 2010.

Det kan siges meget kort, Collina San Michele er et dejligt sted,fantastisk beliggenhed/udsigt,dejlig terrasse/pool område, flot værelse ( no.2 "Salvia"), søde mennesker, superb mad, bare synd at den bliver serveret for hurtigt, man når ikke at nyde den rigtigt og det har den ikke fortjent! Deres selvproducerede vin er rigtig god og værten/ejeren/tjeneren? er et kapitel for sig!!!!! ( På den gode måde).
Flot natur med masser af vinmarker og pitoreske landsbyer, det ses næsten ikke flottere!
Kan kun anbefales, bestemt ikke sidste gang vi er der!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Villy og fruen fra Frederikshavn boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 21. til d. 26. juli 2010.

Vi har været meget tilfredse med vort ophold på det charmerende feriested, både med værelse, pool og mad - og kan give stedet en varm anbefaling.
Omgivelserne er fremragende for de, der holder af italiensk charme, god vin og prægtige landskaber.

Vi har læst i indlæg fra tidligere år, at det var meget svært at føre samtaler med værtsfolkene, hvis man ikke beherskede det italienske sprog. Om det har forholdt sig således kan vi ikke vide, men vi havde fint kontakt med værten ved hjælp af enkelte italienske gloser og så engelsk for resten, og det fungerede udmærket. En af de øvrige ansatte, en yngre kvinde, havde fine engelskkundskaber.

En enkelt ting af mindre betydning, men alligevel relevant for in-italia som for kommende gæster vil vi dog nævne, ikke mindst for at kommende gæster kan undgå at løbe ind i misforståelser - helt uden grund. Den omtalte ting er værtens forståelige glæde og stolthed over at kunne præsentere os for en kulinarisk højt rangerende ting i området, nemlig trøflen. Den første aften under vort ophold gik værten rundt og overdryssede maden på vore tallerkener med tynde skiver fra en trøffel. Det var jo udmærket for så vidt. Hvad der var uheldigt, var det faktum, at værten ikke havde oplyst os noget om, at vi hver især fik 10 euro skrevet på regningen for oplevelsen, og dette forhold strider imod norderupæisk kultur, hvor vi forventer at blive oplyst om pris før vi modtager en ydelse.

En af de øvrige danske gæster beherskede det italienske sprog på en så fremragende vis, at han fik værten gjort opmærksom på, at når vi hos in-italia havde indbetalt det aftalte beløb for mad, kunne vi ikke acceptere at betale yderligere.

Da undertegnede skulle afregne drikkevarer og køb af vin i øvrigt med den ellers så fortræffelige vært, var posten, der vedrørte trøfler, smukt streget ud på vores regning. Han havde altså taget vor veltalende landsmands indvendinger ad notam - og vi fik afregnet vores forbrug og vin til aldeles rimelige priser, hvilket resulterede i, at der blev erlagt et beløb fra vor side til "drikkepenge".

Mon ikke in-italia for fremtidige danske gæster kan få høvlet denne lille knast væk fra et ellers fortræffeligt ophold og beværtning?

Alt i alt: Vi vender bestemt tilbage til in-italia en anden god gang og Collina San Michele - og udsigten fra terassen, er en turistisk oplevelse af rang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Allan og rejsefælle fra Skibby boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 9. til d. 14. juli 2010.

I Vinchio var området flot - et område med overraskende få turister.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Christian og rejsefælle fra Roskilde boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 27. til d. 30. juni 2010.

Vinchio er en rar lille landsby uden særlige attraktioner. Det omkringliggende vinområde er derimod meget charmerende og levede op til vore forventninger. Der er mange muligheder for udflugter til vingårdene og andre små landsby. Værelset vi havde i Vinchio-vingårdens hovedbygning var af tilfredsstillende kvalitet med en pragtfuld udsigt over vinmarkerne. Menuen var af svingende kvalitet men ikke noget særligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map