Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lotte og Niels fra Kongens Lyngby boede på Collina San Michele fra den 6. til den 9. juni 2003.

Vi var i forbindelse med en bilferie i Europa også forbi Collina San Michele - og TAK for det.... Aldrig har vi været så forkælet før som på denne utrolig skønne plet i Italien. Vi havde forudbestilt fra den 9. - 14.juni 2003 men forlængede opholdet med yderligere 3 dage !!!! Værelserne er i tip-top stand, en meget grundig daglig rengøring, pragtfuld udsigt over utallige vinmarker - ikke mindst fra terrassen i restauranten hvor vi indtog samtlige vores måltider, og der er altså en gourmet 5-retters menu - hver aften ! Vi talte en del med kokken (Fabrizio) som også er søn af huset. Han har været kok i blandt andet London og Paris på de store hoteller, og vi behøvede kun den første 5-retters menu for at kunne konstatere, at her blev der lavet mad efter alle kunstens regler. Til maden kan vi roligt anbefale husets Barbera til kun 4 euro, men Barriqen til 10 euro (også husets) kan meget varmt anbefales. Lokalområdet er der måske ikke så meget ved, men kørsel rundt i vindistrikterne og smagningerne hos vinbønderne kan varmt anbefales. Ligeledes en tur til Alba, Asti, Torino og søerne helt nordpå er et besøg værd.
Vi har allerede aftalt, at der skal vi til igen næste år. Vi vil også rette en MEGET stor tak til In-Italia for den udsøgte betjening vi har fået. Hvor er det dog skønt at have med et rejseselskab at gøre som også interesserer sig for deres kunder EFTER de er hjemvendt fra ferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Pernille og hende lille familie fra Hørsholm tilbragte påskeferie på Collina San Michele fra d. 14. til d. 29. april 2003. Hun skrev efter rejsen:

Vi har været ovenud glade for vores ferie. Selve byen, Vinchio, er ikke noget at skrive hjem om, men området er fuldt af smukke udsigter, gode muligheder for kortere vandreture i kulturlandskabet og længere køreture til spændende byer og steder. Det er ikke et frodigt, vildtvoksende landskab, man skal forvente sig, tværtimod er hver m² opdyrket, typisk med vin, vin og atter vin i snorlige rækker. Men det har bestemt også sin charme og stringente skønhed.
Hotellet levede i allerhøjeste grad op til vores forventninger. Vi havde ikke drømt om en så høj rengøringsstandard, så lækker mad - hver morgen og aften, så god en udsigt - og så venlige mennesker. Også vores krudtugle af en 20 mdr. gammel datter blev der taget særdeles godt imod. Italienerne levede op til deres ry som børneglade - også selvom der som sagt er tale om en ikke særlig veldresseret dansk en af slagsen.
Desværre kan ikke mange i området tale meget andet end italiensk. Så en parlør eller et kort kursus vil i allerhøjeste grad være at anbefale. Det vil øge udbyttet af turen betragteligt, hvis man også kan snakke lidt med disse venlige mennesker.
Vi har sidst men ikke mindst været meget overraskede over den flotte service, vi har fået fra in-italia.dk, som jeg for tiden på det varmeste anbefaler til alle jeg kender. Svartiden på alskens forespørgsler har været imponerende kort - også efter turen var købt og betalt, og svarene altid positive. Det har hele vejen igennem kunnet mærkes, at der var mennesker, der brændte for sagen, i den anden ende. Endelig levede virkeligheden i allerhøjeste grad op til hjemmesidens beskrivelser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2003
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Flemming og Susanne fra Esbjerg boede på Collina San Michele fra d. 18. til d. 21 september 2002. De skrev efter hjemkomsten:

Vi er netop returneret efter nogle dejlige dage i Italien - først tre dage i Piemonte på Collina San Michele i Vinchio, hvor vi nød den fortryllende udsigt, det nyrenoverede værelse og ikke mindst Mammas forrygende køkken. Både morgen- og aftensmad var dagens store højdepunkt og vi blev præsenteret for piemontesisk madkunst af høj klasse.
Vi har tidligere rejst i området, der jo er kendt for sine fine råvarer og sine gode vine, så sammenligningsgrundlaget var i orden. Vi brugte de tre dage i Piemonte til ren afslapning - et gensyn med Alba, der rummer al den italienske charme man kan ønske sig - en flyde-dag på terrassen på San Michele, hvor vi nød stilheden, poolen og udsigten over de bløde bakker og vinmarkerne. Det blev også til et par lange vandreture i Vinchio og det omkringliggende terræn. En simpel nødvendighed for at fordøje al den gode mad.
Det var alt i alt et dejligt sted, som vi gerne vil besøge igen. Også denne gang kombinerede vi Piemontes frodige landskab med et ophold i Ligurien, nærmere betegnet Bordighera, som vi har tabt vore hjerter til. Her får den lidt tunge bjergkost modspil af lette fiskeretter, skaldyr og hvide vine. Vi bor som altid lige i vandkanten og forsøger på rekordtid - 3 dage, at suge så meget af den fantastiske turkisblå farve til os inden vi skalhjem til det danske efterår. Her har havet og himlen en farve som man ellers skal til troperne for at finde og det virker lige berusende hver gang. Byens gamle bydel er meget hyggelig og ligesom byen i øvrigt hersker her en befriende orden. Mange gode restauranter byder på store kulinariske oplevelser. Jo Italien har det hele. Vi vender tilbage næste år.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2002
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
 
search map