Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og familie fra Karlslunde boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 5. til d. 10. juli 2004.

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger af San Michele i Vinchio. Vi var så heldige at vi kom til at bo i deres nybyggede ejendom ved gården. Jeg tror faktisk at vi var de første der benyttede den lejlighed vi boede i. Vi havde en skøn terrasse med udsigt over vinmarker og snedækkede bjerge i det fjerne. Området er utroligt smukt, og hvis man har lyst til at udforske områdets vine, er der gode muligheder herfor. Der findes på gården et udemærket turistkort der angiver de fleste producenter.

Familien på gården var utroligt venlige, og morgen og aftensmad var utroligt god. Swimmingpoolen på gården var dejlig, og vores børn nød den i fulde drag. Byerne i området var ikke lige så spændende som i Toscana, hvor vi tidligere har været på ferie, i dette område skal man nok til en af de større byer. (Torino, Milano, Genova).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vibeke fra Hørsholm boede med mand og børn på Collina San Michele i Vinchio fra d. 26. juni til d. 3. juli 2004.

Jo tak, vi har haft en DEJLIG ferie. Det var første gang, vi rejste med jer, og det har været en helt igennem positiv oplevelse. Korrespondancen med jer (primært via e-mail) har fungeret gnidningsløst, og begge feriesteder levede fuldt op til jeres/tidligere gæsters beskrivelser. Vi fandt frem til jer via det italienske turistbureaus hjemmeside (senere har vi dog hørt om jer gennem tidligere gæster) og valgte jer pga. jeres store udbud, herunder til nogle af de knapt så besøgte regioner i Italien.
Collina San Michele var et skønt sted, og der var ikke en finger at sætte på hverken værelser, betjening, mad eller den storslåede udsigt :-). Vi havde hjemmefra kun bestilt morgenmad, men endte med at spise der alle ugens aftener på nær en. Også vores unger på hhv. 6 og 12 år nød maden, selv om de ikke helt kom igennem alle 4-6 retter! Om end byerne i Piemonte ikke kan hamle op med fx de pittoreske middelalderbyer i Toscana, synes vi både Alba og Acqui Terme var charmerende og hyggelige. Nærliggende Nizza Monferrato var derimod ikke noget at skrive hjem om. Et besøg til La Morra med den imponerende udsigt fra torvet over vinområderne bør man heller ikke snyde sig for. Har man børn med kan vi anbefale et besøg i Genova (ca. 1½-2 timer ad motorvejen) med det flotte akvarium (med hajer, delfiner, pingviner) og havnerundfart. Der er god skiltning til akvariet, når man kommer til byen. Torino nåede vi desværre ikke i denne omgang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anders overnattede med hustru og lille barn på Collina San Michele i Vinchio fra den 19. til den 21. juni 2004

Det var et rigtig dejligt sted (men dårligt vejr da vi var der) Vi overnattede 2 nætter og nød maden, poolen og udsigten. Vi begik den fejl at køre til Nizza en dag - kedelig by. Jeg har læst i andre beskrivelser af stedet, at det ville være problematisk, ikke at kunne italiansk. Jeg kan ikke et ord og det gik fint - det er søde imødekommende mennesker.

Alt i alt: dejlig mad, søde mennesker og en vidunderlig udsigt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Margaretha og Lennart fra Arboga i Sverige boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 13. til d. 16. maj 2004.

En underplats som vi har rekommenderat till många vänner. Dit återvänder vi gärna.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lene og Michael fra Hillerød boede på Collina San Michele i Vinchio fra den 23. til den 28. maj 2004

Vores besøg på Collina San Michele levede fuldt ud op til forventningerne. Værelset var i orden, maden execelent (det var næsten for meget med 5 retter hver aften), og gårdens vine kan klart anbefales (årgang 2002 har fået 2 glas i Gambero Rosso - flot, specielt til prisen). Området levede mere end op til forventningerne, da vi på Jeres hjemmeside havde læst at det ikke skulle være det bedste. Men hyggelige små landsbyer, smuk natur og uendelig mange vinproducenter i området, gjorde vores tur til en fornøjelse.

Næste gang vi skal til italien, vil vi igen benytte os af Jeres internet booking.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jean og hustru fra Brøndby boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 18. til d. 21. september 2003.

Collina San Michele i Vinchio var en stor oplevelse. Familien var yderst venlige og gæstfrie, mad og vin overgik langt vore forventninger til halvpension - 5 retter meget veltillavet mad hver aften og et pragtfuldt morgenmåltid. Værelserne var udmærkede og havde simplthen en fantastisk udsigt over dalen. Selve byen Vinchio er ikke noget at skive hjem om, men tag en tur rundt til de mange dejlige vinbyer i området som f.eks. Barolo, Barbaresco og Alba, og er man til lidt indkøb er den nærliggende Nizza en skøn forretningsby med dejlige arkader i den charmerende gågade. Vi kan kun anbefale, at hvis man skal til Piemonte, så er Collina San Michele det helt rigtige sted. Husk blot at de ikke tager kreditkort på gården, så hæv kontanter i tide.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mette og Jørgen fra Rønde besøgte Collina San Michele fra den 23. til den 27. september 2003:

Det var fint - meget fint. De beskrivelser, vi selv læste, inden vi tog af sted, fra folk, der havde besøgt stedet, kan vi kun skrive under på. Vi havde jo store forventninger - ikke mindst til maden. Det var derfor en stor skuffelse for os, da vi ankom om tirsdagen (23.sept.), at vi fik at vide, der ingen mad var den aften, familien var simpelthen ikke hjemme! Vi måtte til nærmeste lille by: Mombercello. Nå, det viste sig, at Fabrizio, der er søn i huset og kok, havde 30 års fødselsdag den dag. Så måtte det jo være ham tilgivet. Vi blev så til gengæld meget forkælede de følgende dage - og på regningen var der trukket beløb fra - alt var i orden. Familien er meget søde. Vil gerne snakke, hvad der så er lidt vanskeligt, men man kommer langt med nogle få italienske brokker, lidt "internationalt" sprog og fagter. Vinen var vidunderlig, og de lover, at årgang 2003 bliver den bedste i hundrede år, så den kommer vi nok til at tage ned og smage.
Vi bevægede os ikke langt fra gården i de fire dage, vi var der, idet vejret var pragtfuldt. Haveanlægget med svømmepølen var dejligt, udsigten skøn. Vi tog een dag til Alba, der som de fleste halvstore byer har en hyggelig, gammel bykerne, og hvor man kunne betale sig fra en fornuftig parkering. På vejen tilbage besøgte vi Barbaresco - og det var en positiv oplevelse: vinbjerg med hyggelig, lille landsby på toppen.

Vi skal i aften for første gang, siden vi er kommet hjem, smage Fabrizio og hans fars herlige vin! (- men desværre ikke hans mad).
Vi siger tak for god behandling og vender gerne tilbage til In-Italia igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og Niels fra Kongens Lyngby boede på Collina San Michele fra den 17. til den 20. september 2003:

Jo, tak - vi have 3 dejlige dage i Vinchio fra 17.-20. sept. Piemonte regionen overraskede os meget positivt - vi synes, at der næsten var skønnere dér end i Toscana, som vi kom fra. Piemonte virker så frugtbart, velstående, uberørt og har en utrolig smuk kuperet natur som skabt til vinavl. Klimaet i september var perfekt med 24-25 grader om dagen, lune aftener og lidt kølige morgener.
Vinchio ligger højt hævet på en top midt i vinmarkerne, hvilket er gi'r storslåede udsigt 360 grader rundt. Selve byen er ikke noget at skrive hjem om. Den rummer nogle få huse/vingårde og en enkelt meget lokal café.
Vingården, som vi boede på, levede helt op til forventningerne. Den lå godt med en pragtfuld udsigt. Værelserne og sengene var gode og der var pænt og rent. - Vi boede med halvpension, hvilket man absolut bør gøre. Høj standard med pæn og venlig servering. Og så var det økonomisk yderst rimeligt - ja, nærmest billigt. Ca. halvpris i forhold til tilsvarende standard i Toscana.
Et par en tips til ejerne af stedet:
De taler kun italiensk, så kan man ikke selv italiensk er kommunikationen så som så. Værten var flink, men ikke overvældende serviceminded. - F.eks. kunne han godt have sat priser på alle de vine, som han gerne ville sælge. Og de var for øvrigt fremragende. Nogle prisskilte havde sparet megen forgæves snak frem og tilbage. Datteren af huset kunne dog kommunikere lidt på engelsk, hun var dog kun tilstede den sidste morgen ved udcheckning.
Endvidere ville det for os nordboere have været rart om man kunne have spist aftensmaden ude. Vi syntes, at vejret var lunt nok til det, men det var ikke værtens opfattelse. For italienere er september lig med efterår. Så vi måtte spise pænt indenfor.

Men alt i alt en meget positiv oplevelse, som vi godt kunne tænke os at gentage en anden gang. Bestillingen af værelset i Vinchio igennem In-Italia forløb gnidningsfrit og professionelt - og jeres "follow up" på tingene virker tiltalende. Helt tilfreds.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Addi og Niels fra Hillerød valgte bl.a. Collina San Michele, hvor de boede fra den 13. til den 17. juli 2003, under deres bilferie i Europa. De meddelte:

Det er dejligt, at I følger op på jeres kunder og spørger, hvordan opholdet har været, og om man har været tilfreds.
Vi har tidligere lejet bolig i Italien gennem jer, og vi har altid været ovenud tilfredse med både boligerne og jeres service. Det var vi også i år i Vinchio, hvor vi nød vores ophold på San Michele meget. Stedet er smukt, og huset fungerer perfekt. Værelset var ualmindelig smukt indrettet, og måltiderne, som alle blev indtaget udendørs med udsigt over de dejlige vinmarker, fortjener 5 stjerner (vi havde halvpension). Familien er søde og imødekommende mennesker. Så din varme anbefaling af San Michele var sandelig berettiget!
Vi har ikke så mange rejseoplevelser fra Vinchio at give videre til andre, fordi vi kun var på San Michele i 4 døgn, som afslutning på vores rejse i andre regioner. Selve byen Vinchio er i sandhedens interesse ikke interessant, men vi fandt andre charmerende byer i området, som vi faldt for, bl.a. La Morra (med den lækre restaurant Belvedere), Barolo (med slottet og vinudsalget, hvis man er vild med Barolo!) og Alba (levende, charmerende og hyggelig).
Vi vender tilbage næste år, når vi skal finde en bolig i en ny region i det skønne Italien!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne og kæresten fra Skanderborg boede på Collina San Michele fra d. 27. juni til d. 1. juli 2003 inden de kørte oppe i bjergene i Aostadalen. Hun skrev efter hjemkomsten:

Vi var meget glade for at ankomme til vingården Collina San Michele i Vinchio, som lå pragtfuldt med udsigt ud over områdets vinmarker og småbyer. Det levede helt op til jeres beskrivelse.
Værelsernes standard var i top, og maden var yderst tilfredsstillende tilberedt af sønnen. Det var lokale specialiteter, og det var velsmagende. Der var en venlig og god atmosfære. Vi indtog måltiderne på den dejlige terrasse med en enestående udsigt. Hvide duge og blomster på bordene. Der tales kun italiensk på gården.
Vi besøgte Alba, Barolo og La Morra, hvorfra der er en meget flot udsigt fra byens torv ud over de kendte vinmarker. Læg også turen forbi Barbaresco og tag picnic med op til byens nyrestaurerede tårn, hvorfra der er en dejlig udsigt over flodlejet.
TIPS: Torino er en flot by at besøge, og om søndagen er der lidt trafik, og det er let at finde P-plads.
Vi har haft en dejlig ferie og har været tilfredse med jeres service. Vi vil helt bestemt benytte os af jeres internetbureau en anden gang og anbefale jer til andre italiensfarere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2003
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map