Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kjeld og Hanne fra Solbjerg boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 16. til d. 19. juni 2005.

Collina San Michele, Vinchio fra d. 16 juni til d. 19 juni 2005 Vi havde 4 pragtfulde og varme dage i Vinchio. Dejlig værelse med en formidabel udsigt. Morgenmad samt aftensmad blev indtaget på terrassen ved siden af poolen med udsigt over hele området med vinmarker og småbyer.Maden var en meget stor oplevelse. Opholdet svarer fuldt ud til vore forventninger.
PS. vi anbefaler også JER til vore venner, da alt har været OK.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vibeke og Ole fra Nibe boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 7. til d. 12. september 2004.

Vi havde en fin tur til det frodige og smukke Piemonte. San Michele lå flot, sikke en udsigt fra terrassen. Vi kørte rundt og oplevede vinbyerne, Alba, Asti mv. var også en Dag i Torino som bygger på
fuld fart til vinterolympiaden i 06. En dag med travetur i den nærliggende naturpark. Værelset var også fint, balkonen en smal fælles tarm, men der kunne godt have stået et par stole derude.
Vi følte værterne ( mor, datter og søn) var lidt mopsede over at vi ikke havde halvpension, men det passede ikke i vores program, vi kom mange gange sent hjem. Pyt nu med det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nim og familie fra København Ø. boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 5. til d. 13. august 2004.

Vi havde en helt fantastisk tur til Vinchio i august 2004. Området var billedskønt, udsigten fra terassen, hvor morgenmaden og nogengange aftensmaden blev indtaget var helt speciel.
Værelset var skønt, og personalet på Colina San Michele var meget hjælpsomme, venlige og imødekommende. Vi fik rigtig god service. Vi havde kun bestilt morgenmad, men købte nogen aftener og en enkelt dag til frokost mad på vingården. Maden var virkelig lækker, men efter 2-3 dage kunne vi ikke klare at skulle igennem 6-7 retter til hvert måltid. Derfor var det også dejligt at kunne besøge nogle andre små landsbyer og spise der.

Vi var på en dejlig tur til Genova, hvor vi bl.a. så det store akvarium - en tur der kan anbefales. En anden dag besøgte vi Barolo og Barbaresco, hvor folk var utroligt imødekommende og altid smilende.
Og selve vingården var dejlig - vores lille familie tilbragte mange timer ved/i poolen.

Alt i alt en rigtig dejlig tur - helt igennem en positiv oplevelse - vi kan varmt anbefale stedet/området til andre, og vi vil helt sikkert prøve dette eller andre af jeres hoteller/vingården i Italien en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og hans kæreste fra Aalborg boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 11. til d. 16. juli 2004.

Det var den fedeste tur. Collina San Michele er et meget meget lækkert sted. Fantastisk mad, udsigt, gæstfrihed, ja, kort sagt fantastisk... Jeg kan fortælle at jeg er vinhandler.. Har en vinforretning i Aalborg, hvor jeg handler med Italiensk vin, og jeg har virkelig talt godt for stedet, og for jer (in-italia.dk).. Har allerede fået overbevist op til flere par at holde deres ferie der, og igennem jer...
Mine tips til andre er bare at nyde det, for det gør man på Collina San Michele... :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lotte og familie fra Holbæk boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 8. til d. 10. juli 2004.

Vi har haft en meget dejlig tur til Italien. Opholdet i Vinchio levede fuldt ud og endda mere op til forventningerne, det vra et ganske pragtfuldt sted, lidt uden for turisternes hovedstrøm. Der er gode vandremuligheder rundt om dalen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Anne, Bo og deres børn fra Vedbæk boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 14. til d. 17. juli 2004.

Et meget skønt sted, gode og rene værelser. Maden var meget lækker og nogle meget søde værtsfolk. Helt sikkert et godt sted at bo, hvis man vil opholde sig i Piemonte. Vi kunne godt tænke os at komme tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Stine og hendes mand fra Ballerup boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 10. til d. 14. juli 2004.

Vi havde et super ophold i Vinchio. Vores værelse var godt og rent og maden var jo super. Så ikke nogen klager fra os!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lene og mand fra Støvring boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 7. til d. 10. juli 2004.

Vi har haft en rigtig god tur til Vinchio. Udsigten fra altanen var helt fantastisk og det var dejligt at kunne nyde den lækre morgenmad med usigt over vinmarkerne. Lejligheden var ikke lavet helt færdig - men der var ikke noget der generede os og den har helt sikkert levet op til vores forventninger.

In-Italia's kommentar

Værelserne i den ny bygning blev først taget i brug den 1. juli 2004, så de skal nok lige have lidt patina...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2004
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map