Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kirsten og Thomas fra København Ø boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 18. til d. 21. juli 2005.

Vinchio var ikke en positiv oplevelse. For det første blev vi mødt af en småuforskammet/arrogant yngre mand (sønnen?), og hans opførsel ændrede sig ikke i løbet af vores ophold. Han opførte sig dog også sådan overfor andre gæster - men det gør egentlig ikke sagen bedre.
For det andet var morgenmaden var ikke særlig delikat, med fade med resterne af aftensmaden til at fylde op på bufféten. Og det var vi ikke alene om at mene. for det tredie var vi 16 danskere på hotellet, på samme tid. Som en af de andre gæster bemærkede til sin kone den første aften: "det er et dejligt sted, hvis ikke det lige var for alle de danskere". Og sidst men ikke mindst, så var vi ved at blive opkrævet betaling for en del drikkevarer som vi ikke havde fået. Vi fik dog det for meget betalte retur efter en nøjere granskning af den håndskrevne seddel vi fik udleveret.
Området er dog meget smukt og velegnet til cykelture på mouintainbikes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bjarne og Jeanne fra Roskilde boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 20. juli til d. 3. august 2005.

Vi havde en vidunderlig tur til Piemonte, og vi nød opholdet på Colina San Michele meget.

Vi fik i første omgang et lille værelse i den nye fløj. Der, var der ikke meget plads til at opholde sig på og der var ikke en stol at sidde på. Det savnede vi, når vi skulle være der i 2 uger. Derfor spurgte vi om det var muligt at bytte til et andet værelse ved siden af. Det fik vi den anden uge. Det var fantastisk. Her var køkken/spiseplads med køleskab, soveværelse, badeværelse og balkon med bord og 2 stole og pragtfuld udsigt.- skønt. Det lille værelse er perfekt, for et kort ophold, men når vi skulle være der så længe, var det dejligt, at have et sted at slappe af uden at skulle gå i seng og et køleskab til vand, vin og lidt mad.
Maden på San Michele var rigtig dejlig og hjemmelavet med råvarer fra markerne nedenfor gården. Vi kunne følge med fra balkonen, når "mor" hentede kaniner, kyllinger, æg, tomater, squash, blomster m.v.
Trist at familien ikke taler bedre engelsk. Datteren var bedst. Sønnen, Fabricio, prøver, men er elendig og forstår næsten ikke et ord.
Vi fik virkelig oplevet Piemonte, så det var en fantastisk tur. Vi var også meget glade for jeres hjælp med at finde et ledigt sted i området og vil absolut bruge jer igen, hvis vi beslutter os for at tage til
Italien en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og familie fra Kerteminde boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 8. til d. 11. juli 2005.

Vinchio: Selve stedets fysiske omgivelser er helt OK. Opholdet var dog ikke en ubetinget succes. Da vi kom til stedet oplyste sønnen, at det var sket en fejl ved bookingen, således at vi ikke kunne få et værelse til os alle 4, men 2 værelser. De 2 værelser lå dog rimeligt tæt på hinanden, men med toilet på gangen. Det accepterede vi ubetinget (alle kan jo lave en fejl), da vi blev lovet at fejlen vil blive rettet dagen efter.
Dagen efter rykkede vi 2 til 3 gange for hvornår vi skulle rykke fra de 2 værelser til 1 fælles værelse. (Vi ville gerne ud på tur i området, men ville skifte værelser forinden). Sønnens engelsk blev dårligere og dårligere som dagen skred frem, og moderen stod bagved og gav instrukser på Italiensk. Jeg kan godt forstå at det var træls at skulle rengøre de 2 benyttede værelser, og rykke os over i det bestilte fællesværelse, men det stod jeg fast på, specielt med 2 børn. Først på eftermiddagen skiftede vi så værelse, under et utal af Italienske gloser. Resten af ferien var vi lagt på is af værterne.

Men opholdet i området var dejligt, og vi havde alt i alt nogle dejlige dage.Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Susanne og familie fra NEYRUZ FR i Schweiz boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 9. til d. 15. juli 2005.

Vores familie med 3 børn havde igen i år reserveret 5 dage fra 9. juli til 15. juli hos Agriturismo San Michele i Vinchio. Selve området Piemonte med især området omkring Alba, La Morra er vi meget begejstret
for: smukt, rolige omgivelser, god mad og vin. Området har givet os mange positive oplevelser til trods for vores begrænsede ordforråd på italiensk. Vi vender gerne tilbage endnu en gang for at udforske endnu et nyt område. Agriturismo San Michele ligger utroligt smuk i rolige omgivelser, og vores børn fik tildelt en dejlig ny lejlighed med balkon, hvilket vi alle nød. Det er stort plus for stedet, at de har swimmingpool. Dog må vi konstatere sammenlignet med sidste år, at vi følte at køkkenets niveau ikke var på højde med sidste år, og sønnens opførsel, når moderen ikke var tilstede, var støjende, underlig og ikke imødekommende. Synd for dette hotel, som ellers har mange gode faciliteter og god beliggenhed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Mette og hendes mand fra Bagsværd boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 9. til d. 17. juli 2005.

Da vi sidste år var meget tilfredse med stedet i Vinchio dristede vi os til, meget mod sædvane, at bestille samme sted igen i år, men blev desværre skuffede. Vi synes ikke maden var på samme niveau som sidste år og "vor mor" forlod stedet 2 dage under vores besøg og overdrog i disse dage styret til sin søn. Han mødte beruset op til middagen, som han jo er ansvarlig for, og satte høj musik på ude på terrassen næste morgen til morgenmaden, som i øvrigt ikke blev fyldt op, og hvor vi fik lunkent vand til vores te. Da vi erfarede, at hans mor først ventedes hjem den følgende dag, spiste vi middag ude, selv om vi havde halvpension på stedet. En dag blev der ikke gjort rent og og uheldigvis løb vi samme dag tør for toiletpapir. Det måtte vi så selv fremskaffe. Så næste år vælger vi helt sikkert noget andet!

Måske skulle I overveje om dette sted fremover lever op til den standard man normalt finder, når man bestiller gennem Jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Rikke og Søren fra Aalborg boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 4. til d. 8. juli 2005.

Vi har været rigtig godt tilfredse og vi kan anbefale andre at bestille ferie til Italien gennem In-Italia. Alle formalia har fungeret perfekt. Vi var ventet på de forskellige hoteller/lejligheder og alt var klart ved ankomst. Vi synes også, at jeres hjemmmeside er rigtig brugervenlig og informativ.

Sidste stop var på Agriturismo San Michele [før havde de været på Albergo Moretti og La Ca' d'Olga]. Her havde vi hotelværelse med halvpension. Værelset var pænt og rent med nyt toilet og indrettet i den typiske folkelige stil. Udsigten fra balkon og restaurantens terasse var rigtig flot. Det var hyggeligt at indtage aften og morgenmad med sådan en udsigt, der iøvrigt også kunnne nydes fra hotellets swimmingpool. Informationsmaterialet fra In-Italia om San Michele fremhæver maden som noget særligt og at vinen er af høj kvalitet. Netop dette var grunden til, at vi bestilte halvpension. Maden var ok, men i forhold til vore forventninger (nu kom vi også godt nok fra Albergo Moretti, hvor maden er sublim) blev vi skuffede. Kun den sidste aften svingede den sig op. En aften valgte vi faktisk at køre til Acqui for at spise. Hvad der næsten var endnu værre var, at stedet kun solgte deres egne vine, der talte 2 forskelllige røde Barbera vine - den ene under Brugsen niveau den anden alt for dyr i forhold til kvaliteten (15 Euro). Madmor var rigtig sød, men beherskede kun italiensk, men vi savnede generelt den italienske varme og gæstfrihed. I bør justere jeres begejstring over stedets gastronomiske niveau. Sønnen er speciel og bliver lidt sur, når man ikke betaler i kontant ved afrejse. Men alt i alt et udmærket sted med en super fed swimmingpool og terasseområde og et godt udgangspunkt for ture til de store vinbyer.

In-Italia's kommentar

Vi har nu aldrig omtalt maden på Collina San Michele i specielt rosende toner. Vi har blot skrevet, at man bør unde sig selv at smage den, og at den er alle pengene værd. Og med 190 kr. for 6-7 gode retter, så mener vi roligt, at vi kan stå ved det. Begejstringen og de mange lovord omkring maden kommer fra vores kunder og deres "Rejseoplevelser", og vi redigerer aldrig i kundernes beretninger, så de bliver stående sammen med de mere afdæmpede svar fra andre kunder som Rikke og Søren.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan og familie fra Odense SV boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 6. til d. 9. juli 2005.

Vi var i området i forvejen, og kender det, og er selvsagt glade for det. Vinchio er jo dårligt en by, og vi brugte den ikke, men tog udflugter til mange af de nærliggende byer - og beliggenheden ift. det er perfekt.

Stedet er OK - pænt, rent, velfungerende. MEN vi havde samme oplevelse som en familie, der kom efter os - nemlig at vi ikke fik et stort værelse den første nat. Det fik vi den anden og tredje nat, og problemet løste man ved at give os et ekstra værelse på førstenatten. Egt. en OK løsning, men da vi havde to små børn med var det noget uhensigtsmæssigt og lidt irriterende at skulle flytte værelse samt dele familien op.

Udsigt, faciliteter og morgenmad var perfekte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ulla og familie fra Frederiksberg C boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 2. til d. 6. juli 2005.

Opholdet i Vinchio var fint. God beliggende med pragtfuld udsigt.

Jeg dog vi gøre opmærksom på,
- at signora kun kan italiensk og var svær at kommunikere med. Det vil være en god ide, hvis der blev udarbejdet en informationspjece på engelsk/dansk om spisetider, priser på drikkevarer, besøg i og køb fra vinkælder mm.
- at vi havde set meget frem til den lækre middagsmad, men blev meget skuffede. Den er ok - men ikke fremragende. Den ene og sidste dag, var der dog gjort mere ud af den. (havde bestilt halvpension alle dage, fordi vi på jeres hjemmeside havde læst om den fremragende mad)

Iøvrigt ville det have været bedre for os, at få en suite på 2 værelser i Annekset. Mine forældre, som havde bestilt et dobbeltværelse senere end os, fik en sådan suite på 2 rum med dør imellem, stor og dejlig og med en kæmpe balkon ! Det ville havde været godt, om vi var vejledt om denne mulighed inden.

Sluttelig vil jeg gøre opmærksom på, at både mine forældre og vi - uafhængigt af hinanden havde svært ved at finde vej til Vinchio. Jeg vil derfor anbefale at kørselsvejledningen forbedres.
Vi kørte efter Piano, men kunne absolut ikke finde nogen skilte hermed. Det bør fremgå at man skal køre af hovedvejen og ind til Isola d'Asti, og derefter følge skiltene til de næste byer, som er nævnt (jeg har ikke lige kørselsvejledningen ved mig her).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Peder Ulrik og familie fra Svendborg boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 27. juni til d. 1. juli 2005.

Vi var 2 par, som havde henholdsvis 4 og 5 overnatninger. Opholdet var købt hjemmefra, men vi havde undladt at forudbestille forplejningen. Efter opholdet i Vinchio fortsatte ferien til Savoyen, Svejts og Østrig. Vi vil gerne slå fast, at opholdet i Vinchio langt oversteg vore forventninger. Området er skønt - smukkere end det Provence i Frankrig, hvor vi er kommet så ofte - og Collina San Michele er en perle. Dette gælder både faciliteter, udsigt, værtsfolk og gastronomi.

Eneste ankepunkter er, at personalet ikke (vil) tale engelsk. For ikke-italiensk kyndige er dette et minus, som reducerer udbyttet af opholdet. Derudover er der under opholdet usikkerhed om prisen for mad og vin for dem, som ikke har fuld forplejning med i opholdet. (Med til vurderingen hører dog, at da der ved afrejsen skulle afregnes for det købte, viste prisen sig at være absolut rimelig.....). Vi havde et dejligt ophold i Vinchio, og vi kommer gerne igen, ligesom vi i høje toner anbefaler stedet til alle venner og bekendte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Elisabeth og Per fra Risskov boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 26. til d. 29. juni 2005.

Godt værelse med udsigt og aircon. Vi havde værelse nr. 1. Collina San Michele levede på mange områder op til vores forventninger. Udsigten fra pool er formidabel. Flot og ren pool.
Hvad det kulinariske angår nok en smule skuffet. Vi havde forventet gourmet (det havde tidligere gæster 2 år tilbage fortalt det var). Det var ikke tilfældet nu. Vinen er absolut god og til en rimelig pris. For mange danske, men sådan er det jo. Vi havde fornøjelsen at bo lokalt et par dage lokalt (B/B) i Vinchio inden Collina San Michele. Det var en stor og god oplevelse.
Tips til de næstekommende: Hvis man ikke ønsker at bo blandt mange danske, så bo lokalt i Vinchio.
Området, de lokale, fantastisk godt. Dejlige mennesker. De lokale restauranter i Vinchio er rigtig gode og til rimelige priser. Hvad angår personlig service hos Collina San Michele. Stort set OK, blot kunne man godt undvære "sønnens" kommentarer og bekendskab. Han er virkelig irriterende. Dette var vi ikke ene om at synes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map