Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Allan og rejsefælle fra Allerød boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 10. til d. 17. juni 2006.

Kørselsvejledningen bør for nærværende redigeres, idet der er omfattende vejarbejde omkring Isola D'Asti.
Man skal køre fra i Isola D'Asti da man ellers ikke kan undgå at køre for langt - og, man skal under ingen
omstændigheder lede efter bynavnet Piano! - Ellers OK!

Vingården ligger meget naturskønt og særdeles fredeligt, men maden på stedet kan vist ikke helt leve op
til tidligere??

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
René og familie fra København K boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 27. maj til d. 4. juni 2006.

Jeg kan kun sige, at det har været en fantastisk tur og et super dejligt ophold i vinchio ,dem da har stedet er super søde og meget i mødekommende, maden var lidt lige som sidst ( landlig og rustik) så den er da ingen finger at sætte på og vinen lige fra deres almindelige til deres lidt dyrer vine. Så alt i alt har det været en god tur og jeg vil stærkt anbefale stedet til andre, der vil op i de italienske bjerge og slappe af .

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Per og hans hustru fra Hinnerup boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 7. til d. 10. april 2006.

Det er et rigtigt fint sted at bo, både bolig og område. Især er sønnen i huset, kokken Fabrizio, er rigtig god oplevelse.

In-Italia's kommentar

Så har vi hørt den med!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Camilla og Peter fra København Ø boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 7. til d. 17. august 2005.

Vinchio og Collina San Michele overgik alle vores forventninger! Vi havde bestilt et hotelværelse, men blev ved ankomsten indlogeret i 'lejligheds-suiten', da denne havde en bedre udsigt, som vi fik forklaret. Vi fik derfor en toværelses lejlighed med stor altan og med en storslået udsigt. Vi var generelt ret betagede af udsigten, som fulgte os ved morgenmaden og ved poolen. Alle former for stress forsvandt ved et blik ud over de grønne vinmarker. Klimaet var perfekt - køligt om natten og varmt om dagen. Vi spiste tre gange i hotellets restaurant (hotel virker iøvrigt misvisende, da det er agriturismo og derfor meget u-hotelagtigt på den gode måde) og fik husets mangeretters menu samt egenproducerede vin (bed om husets superiore - den er bedre og ikke dyrere) og grappa. Da vi skulle afregne ved afrejsen, var vi lidt spændte på, hvad middagen havde kostet og blev glædeligt overrasket - fast pris på 55 euro for to personer inkl vin, vand, kaffe og grappa ad libitum. Vi var rundt at se en del store og små byer i området, men blev mest betaget af Barolo. Udover byens utallige enotecaer med god vin er det en yderst hyggelig by. Det kan anbefales at spise på La Cantinetta, hvis man sætter pris på god vin og mad til rimelige priser. Tjenerne taler iøvrigt engelsk.

Vi kan varmt anbefale at rejse til Vinchio og Collina San Michele. Det eneste man skal være opmærksom på, er, at det ligger langt ude på landet samt at det er en fordel, hvis du kan nogle basale italienske gloser. Der var langt mellem italienere, der talte engelsk. Desuden oplevede vi en del 'Chiuso per ferie'-skilte - lukket pga ferie, selv i større byer som Torino. Vi vidste godt, at august er italienernes store feriemåned, men vi var alligevel lidt overraskede over hvor mange butikker og restauranter, der var lukkede.

Tak for en rigtig god ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og hans bedre halvdel fra Charlottenlund boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 25. til d. 27. august 2005.

Dejligt sted med søde mennesker. Vi var heldige at få suiten med stor altan i den nye afdeling med fantastisk udsigt over vinmarkerne. God mad og vin.
Der vil vi gerne komme igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jeppe og Marie fra København Ø boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 1. til d. 6. august 2005.

Boede 5 dage på vingården, Collina San Michele, i Vinchio. Pragtfuldt sted med den skønneste udsigt over vinmarkerne i Piemonte. Dejlige værelser, god mad og fin lokation.
Imidlertidig var vi lidt uheldige, da gårdens ejer (moderen) var på ferie nogle dage, og opholdet bar præg af dette i form af sønnens adfærd overfor gæsterne var mindre gæstfri.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lone og familie fra Horsens boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 23. til d. 24. juli 2005.

Vi var meget tilfredse med opholdet i Vinchio. Meget pænt og rent alle steder og maden i top. Udsigten fra terassen var fantastisk og området et slaraffenland for vininteresserede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Jette og Find fra Otterup boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 21. til d. 28. juli 2005.

Vi sender hermed en kort beskrivelse af vor ferie, som vi begge har betragtet som en af vore bedre ferier. Det levede fuldstændig op til vore forventninger, og bare det at lukke vor terassedør op om morgenen, og nyde den storslåede udsigt, var en hel vitaminindsprøjtning, det er så smukt. "Desværre" viste vejret sig også fra sin beste side, med sol og høje temperaturer, så vi orkede ikke at køre langt i området, men nød de fleste dage ved poolen, med en god bog. Dog var vi i Barolo og Baberesco, det måtte vi jo besøge. Maden var super og vinen ligeså. Værelset var OK, men vi savnede et sted vor vi kunne stille vand og anden drikkelse til afkøling, det er kun i de nye lejligheder der er køleskab. Måske et fælles køleskab? Når vi kun kunne købe vin og vand på stedet, så måtte vi jo selv sørge for resten - så det var en mangel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gørill og Ole fra Sølrød boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 30. juli til d. 4. august 2005.

Hotel Romantica
Limone sul Garda levede fuldt ud op til vore forventninger. Hotellet ligger perfekt på kanten af vandet. Varmen var ekstrem hvilket hotellet ikke kunne gøre for men det ville være et enormt plus hvis hotellet havde klimaanlæg på værelserne eller mindst på restaurenten. Maden var dejlig varieret og serveret af et hold entusiastiske tjenere som sikkert ikke har den store tjener uddannelse.

Vechio
Stedet er jo pragtfuldt, med et stort potentiale, som kan danne ramme om et perfekt ophold. Omgivelserne, poolen og værelserne er rigtig gode men så er det positive også nævnt. Værten var helt håbløs. Ind i mellem småfuld og til tider bar anretningen af morgenmaden præg af at "mor ikke var hjemme". Efter påtale fra gæsterne blev der rettet op på dette. At stedet skulle være kendt for sin gourmet standard oplevede vi ikke. Den såkaldte vinkælder var mere egnet til opbevaring af emballage og skrammel end til salgslokale for en iøvrigt god vin. Samlet set levede stedet ikke op til vore forventninger

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map