Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
John og rejsefælle fra Aalborg SØ boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 6. til d. 8. september 2006.

Vores ophold på vingården strakte sig kun over 2 dage, hvorfor mit svar må tages med en vis gran salt.
Indledningsvis vil jeg anbefale en bedre vejbeskrivelse, idet vi ved ankomsten brugte megen tid på at finde stedet. Fra Asti er man igang med en ny motorvej, hvorfor vi ikke pga. den nye vej kunne finde afkørslen til Montegrosso, hvilket medførte, at vi var næsten i Alba inden vi fik vendt. Og italienerne er absolut ikke verdensmestre iandet en italiensk!
I en mindre by, hvor vi skulle til højre til byen Vinchio fandt vi heller aldrig skiltet, så omvej igen!
Vingården ligger heller ikke lige ved en hovedvej, så udflugter er en længere tur.
Opholdet var fint med dejlig mad. Den 1. dag var menuen helt på toppen og d. 2 dag mere på det jævne.
Jeg savnede ved spisningen, at en omgang med trøfler kostede 2 x 10 euro ialt 150 kr. Jeg savnede også tilbud på andre vine.
Men god stemning og dejligt vejr.
Jeg læste, at tjeneren i moderens fravær havde været fuld - vi er af den opfattelse, at han lider af en sygdom, da vi i starten også troede at han var halvberuset. Den øvrige famille var vældig flinke.
Alt i alt et ophold vi kan anbefale - dog i kortere perioder, men det er jo en smag sag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Flemming og familien fra Rødovre boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 15. til d. 17. juli 2006.

Det har været en super tur i Italien. Venedig, som vi kendte i forvejen, er fantastisk. Hotellet levede fuldt op til forventningerne.
Vincio var en særdeles positiv oplevelse. Vin og mad i verdensklasse. Meget hyggelig værtsfamilie, som tog sig godt af gæsterne.
Vi var i alt i Italien i 17 dage. Det var dog noget mere problematisk at finde logi til 4 personer end jeg havde forventet. Næste gang vil jeg nok booke flere overnatninger på forhånd.
In-Italia er storfavorit hertil. Alting fungerer bare. Forza Italia!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henik og familile fra Hillerød boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 19. til d. 21. juli 2006.

Vores tur til Italien/Vinchio var vores første ferie i Italien så det var lidt af en prøveklud, også fordi vi overhovedet ikke kan noget af sroget, men det var generelt en meget positiv oplevelse. Vi havde valgt Collina San Michele fordi det så spændende og tiltalende ud. Vi fandt ikke stedet i første forsøg men blev hjulpet af nogle meget søde og imødekommende lokale. Stedet har en pragtfuld beliggenhed med udsigt udover et landskab man ikke bliver "mæt" af at se på. Hver gang man man nyder udsigten finder man hele tiden noget nyt. Det kan godt være lidt problematisk når man ikke kan sproget og det så er fruen i huset der tager imod, og hun så KUN taler Italiensk. Men vi fik vores værelser, som var rene og pæne, og kunne forstå at der var aftens mad kl. 20. Stedet fremstod rent og pænt alle steder. Maden var en positiv oplevelse og der var rigeligt af den. Vi mødte også sønnen som var utrolig flink. Da vi skulle tjekke ud finder vi ud af at der er skrevet noget på regningen som vi ikke har fået, men finder så også ud af at der heller ikke påført alt det vi har fået, så det gik næste lige op. Vores erfaring og råd til andre, der vil have lyst til at prøve dette pragtfulde sted er, sørg for at der er styr på hvilke rumnummer i bor på og har fået de nøgler som passer til rummene,( havde fået en anden rumnøgle som passede til vores rum),og så også sønnen er med på det. Det er lidt svært at stå og "brokke" sig over regningen når man ikke kan sproget, og sønnen er den eneste der bare kan lidt/dårligt engelsk. Men det var en positiv oplevelse som vi gerne gør igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Lars og Conny fra Aabenraa boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 16. til d. 22. juli 2006.

Vi var i Vinchio fra den 16. juli til den 22. juli. Vi har nydt opholdet meget. Vi fik suiten i den nye bygning og følte os meget beæret over den luksus vi fandt her. Både mor, søn og alle de ansatte var meget imødekommende og hjælpsomme. Maden var unik og smagte himmelsk både morgen og aften. Vi kan varmt anbefale den rolige beliggenhed med en af verdens smukkeste udsigter. Vi kan ikke sige at vi har været i Vinchio for sidste gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Merete og familie fra Lyngby boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 22. til d. 23. juli 2006.

Vi oplevede en flot og hurtig ekspedition fra jeres side.
Vi besøgte et fantastisk dejlig sted - Beliggenhed er super, betjening er altid velig og imødekommende og den kulinariske oplevelse super.

Vi kan kun anbefale stedet til alle...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Morten Hansen og familie fra Frederiksberg boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi havde en fantastisk uge på Collina. Stedet ligger utroligt smukt og værelser og faciliteter er helt i top. Det er den traditionelle mad som stedets familie serverer også. Collina styres af familiens allestedsnærværende og utroligt rummelige mor, der klarer alt med et smil lige meget om det er festende italienere på weekend fra Torino, Tyskere, der helt gratis får lov at bruge poolen hele ugen, selv om de ikke boede på stedet, familier med børn i alle aldre og par på vinrejser. Alt det klarer hun samtidig med at hun om aftenen serverer for de lokale, der ligger vejen forbi.
Hun udstrålede en dejlig italiensk charme og tog alt oppefra og ned. At stedets hund så havde søget for at få hundehvalpe op til højsæsonen, gjorde at opholdet blev endnu mere fantastisk for børnene.
Den her på siden meget omtalte søn, viste sig helt sikkert også kun fra sin gode side. Han var festlig, glad og serviceorienteret. Bestemt ikke kedelig, men på den anden side heller ikke påtrængende.
Vi boede i den nye fløj, hvor der rigtigt nok, som andre har nævnt er noget lydt. Og ja, vi havde små børn med, andre havde ældre børn og deres åbenbart meget forelskede kærester med. Alletiders - dejligt sted, hvor der er plads til alle!
.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Niels og rejsefæller fra Kgs. Lyngby boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 23. til d. 28. juli 2006.

Jo tak, vi havde en pragtfuld ferie og det var dejligt igen at hilde på
familien Fabrizius. Var der også for 3 år siden.
Der er et lille men - sidst vi var der havde de kun 6 værelser ovenpå
hovedbygningen, nu er der kommet en ekstra bygning hvor der er lejligheder
til familier hvilket naturligt også indbefatter børn. Ikke fordi vi har
noget imod børn, men den fred og ro som vi havde for 3 år siden håbede vi
var der igen.

Ferie var dog fortsat dejlig og maden lige så :-))

Vi besøgte en del vinhuse og havde nogle pragtfulde smagninger bl.a. hos
BOFFA og L`amangia som ligger ret tæt på Vinchio.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Rie og familie fra Vedbæk boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 18. til d. 27. juli 2006.

Vi havde (igen) en rigtig dejlig tur. Vi var også i Vinchio i 2003.
Vi boede denne gang i den nye bygning, som har et lille køkken, så man evt. selv kan lave mad. Der er simpelthen så lækkert, at der er air-condition, for der var, ligesom i resten af europa, rigtig varmt.
Det skulle vi dog heldigvis ikke selv lave mad. St. Michele var specielt udvalgt fordi man spiser så fantastisk på stedet. Vi havde valgt ½ pension og blev ikke skuffede. Maden var superlækker, og jeg tror kun vi havde 1-2 gengangere i retterne på de 10 dage vi tilbragte der.
Vor mor er ikke blevet bedre til engelsk, det kørte dog fint med mine få brokker italiensk, - men sønnike, Fabrizio, havde rigtignok oppet sig. Han var meget hjælpsom og oppe på dupperne, og ikke mindst var hans engelskkundskaber betydeligt forbedret. Det er en lettelse at nogen forstår hvad man siger, hvis det ikke kun drejer sig om mad og drikke.
Der var næsten heller ingen hvepse denne gang, de angreb nærmest i formation, da vi var i Vinchio første gang.
Det er jo ikke så meget at se i omegnen, men vi havde hyggelige ture til Acqua Terme og Alba samt et par andre småbyer.
Vi besøgte Cooperativet i Vinchio, hvor vi købte vin. Der kom en fyr fra salgsafdelingen, som talte engelsk, og han bekræftede mit spørgsmål, nemlig at meget af deres vin importeres af Dansk Supermarked. Jeg har selv købt en Barbaresco i Netto. Vi havde også en heldagstur til Cevigno (for at se Matterhorn!) Der var dejligt svalt, til gengæld var Aosta afsinding varm (40 grader) og brisen som at stå foran en hårtørrer.
Vi nød at der var en pool - den blev benyttet meget af gæsterne! Der var mange børn og det sætter unægtelig decibellen op - men det er altså svært at hoppe i en kølig pool uden at juble højt!
Til gengæld var nogle af forældrene måske tilbøjlige til at "glemme", at ikke er alle synes det er sødt at høre høj børnejubel, når der spilles spil eller leges på værelserne til sent om aftenen, mens forældrene hygger sig på terrassen med et glas vin. Alle var der faktisk for at holde ferie, ikke kun børneforældrene! Det er jo dybest set hverken In-Italia eller St. Micheles skyld, men udelukkende forældrenes.
Der var næsten udelukkende danskere, mens vi var der, og det er jo godt og trygt, hvis man ikke er til udenlandsk, men nogle gange næsten for meget. Det er jo risikoen når man booker på en dansk hjemmeside!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map