Anmeldelser af Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Jørn og rejsefælle fra Fredensborg boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 15. til d. 17. september 2007.

Vi havde den store glæde at opholde os på "Collina San Michele" fra lørdag eftermiddag den 15.september til mandag morgen den 17.september.
Ganske betaget blev vi af den pragtfulde udsigt, der udfoldede sig for os, da vi åbnede skodderne til vort værelse på 1.sal i den gamle hovedbygning. Megen flot udsigt er der blevet os til gode i de mange lande, vi har rejst - men denne vide udsigt over de mange smukke, bløde bakker med de dejlige vinstokke- alt i en ganske let varmedis - er dog noget af det dejligste vi er stødt på!
Hertil kommer ,at værelse med badeværelse var i høj standard. Aftenmåltiderne righoldige og af god konstruktion. Serveret af bl.a.sønnen Fabrizio, som altid var i højt humør.
Udmærket barbera vin kunne vi jo købe på stedet - også til hjemtagning til DK.
Morgenmåltidet kunne vi til gengæld ikke tildele nogen form for stjerner. Det var på alle måder spartansk.
Hele Piemonte området er et herligt rejseområde. Byerne Asti og Alba rummer megen smuk arkitektur .Og havde det ikke været for ugedagen (søndag) - sikkert også et skønt folkeliv.
Vi rejser gerne igen til et af In-Italias feriesteder.Vi fornemmer reel interesse for kundens ønsker-og på alle måder en rigtig god behandling.
Tak for hjælpen til denne vigtige fase af året!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Martin og Line fra Horsens boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 1. til d. 3. august 2007.

Har I været glade for byen og området?
By var der ikke så meget af, da der var et stykke til den nærmeste, men omådet var lige det vi havde ønsket os og rigtig flot.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Stedet levede 100% op til vores forventninger og endda så meget at vi købte en ekstra dag dernede og heldigvis havde de plads ;o) Maden var hjemmelavet og rigtig godt (5-6 retter hver dag og egen vin til ;o) Poolen var lækker og ren. Værelserne var rene og blev rentgjort hver dag og alt virkede endda med air-con på værelset.

Har I tips til de næstkommende?
Vi var så uheldige at glemme vores pas, da vi ikke automatisk fik dem da vi tjekkede ud, så vær opmærksom selv at bede om at få udleveret pas.

Alt i alt var det et rigtig godt sted og søde/rare mennesker, til billige penge!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jesper og hans familie fra Risskov boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 14. til d. 18. juli 2007.

Collina San Michele i Vinchio er en perle. Belliggende med en fantastisk udsigt. Lejlighederne og værelserne er ikke set bedre og mere velholdte. Restauranten styres af husets søn. De har deres egne gode vine og befriende nok ikke sodavand. Til gengæld har de hjemmelavet juice der er rigtig god. Selv om man er forberedt når man ser skiltet ved grænsen til Piemonte (Velkommen til Piemonte hvor brødet hedder vin), er maden overdådig. Morgenmaden der er inkluderet i opholdet er rigtig fin efter italiensk målestok. Sønnen i huset er en larmende god kok og aftensmåltiderne overdådige. Det kræver sin mand at komme igennem de 6-7 retter. Priserne er særdeles rimelige.

In-Italia's kommentar

Vi mindes de gode gamle dage, da øl blev omtalt som flydende brød...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Pia og Bjørn fra Solrød Str boede på Collina San Michele i Vinchio fra d. 24. til d. 29. juli 2007.

Vi havde booket Collina San Michele via In-Italia til 6 overnatninger i dobbeltværelse med bad og morgenmad i slutningen af juli 2007. Bestillingen var meget nem, og vi fik gode oplysninger om stedet. Vi kørte dertil med navigation, hvilket var let, men beskrivelsen fra In-italia er vist svær at følge (selvom vi ikke brugte den direkte), da der for nylig er blevet lavet ny motorvej i området, og navigationen var derfor heller ikke helt opdateret. Når man finder skiltene til Mombercelli, og derefter til Vinchio, kan man dog let finde det, da der også i Vinchio er skilt til Collina San Michele.

Beskrivelsen på In-italias hjemmeside synes vi, var meget rammende. Fantastisk udsigt fra stedets terrasse, som nok er svær at finde andre steder. Alene udsigten er det hele værd. Der var en dejlig pool til de varme dage efter en køretur til en af de hyggelige byer i nærheden, og stedet var vi generelt meget begejstrede for, da det er meget autentisk italiensk, familiedrevet og derfor har utrolig meget atmosfære og personlighed. Værelset var med gamle italienske møbler, pænt og rent badeværelse, og aircondition. Der var en lille balkon med næsten samme gode udsigt som fra terrassen.

Pyt med, at mutter alene kan italiensk og, at sønnen kun kan gebrokkent engelsk. Pyt med, at sønnen (Fabrizio) har en pudsig personlighed og den typiske italienske tilbagelænethed. Stedet er ikke et firestjernet typehotel med minibar og roomservice. Man må prøve sig frem, bruge tegnesprog, have lidt tålmodighed, men til gengæld har stedet masser af charme, og maden på stedet er virkelig rustik, hjemmelavet italiensk landkøkken.

Man bliver spurgt, om man ønsker vand med eller uden brus, og om man ønsker rød eller hvid vin. Der er ikke cola og fanta og heller ikke menukort. Alt det er bare en del af charmen, og man skal være indstillet på denne her meget afslappede stil. De laver i øvrigt nogle særlige rosmarinbrød, der hurtigt blev vanedannende de aftener, vi spiste der, og den hjemmelavede panna cotta og al den pasta vi fik, var superlækker. Der var flere børnefamilier på stedet, og køkkenet laver gerne en enkel pastaret eller lignende til børnene. Oveni det kommer stedets ganske gode Barbera vin, som de sælger for rimelige penge (det kan dog vist variere, hvad prisen er - hehe - men vi hørte om flere, der købte den - årgang 2005 - for 5 euro flasken, så det gjorde vi da også selv). Husk også at spørge efter deres røde moscato vin, som er helt fantastisk.

Vi spiste der kun 2 gange, da oplevelsen af Piemonte også gik ud på at prøve andre steder. I nærheden (2 km væk) af Collina ligger "Non solo crudo", som man ser skilte til, når man kører til og fra motorvejen til fx Asti og Alba. Den ligger virkelig godt med en god terrasse, der har en næsten lige så god udsigt som Collina San Micheles. Priserne er bestemt anderledes, og Fabrizio mente, det var en for dyr (pris/kvalitet) restaurant, og han kan også anbefale steder i nærheden. Vi synes dog, at niveauet på Non solo crudo også var lige det højere end Collina San Micheles, og det var meget lækker mad til ca 40 euro for 5 retter + rimelige priser for god barbera/nebiolo/barolo (selvfølgelig) vin. Parret der ejer den er vist italiensk/amerikansk, så sproget er ikke en barriere der, selvom man alle vegne i Piemonte kommer langt med tegnsprog.

Vi synes, beliggenheden var ganske god i forhold til Piemonte. Barolo elskere kunne måske tænke sig en bedre beliggenhed midt i hoved-Barolo området, der ligger måske ca 20-30 minutter væk, men 20-30 minutter var bestemt til at overse for os, og man kan sagtens køre til Langhe, Barolo, La Morra osv. fra stedet uden, at det føles som en dagsrejse. La Morra kan særligt anbefales, da den har lidt mere hygge og sjæl (efter sigende ift Barolo, som vi aldrig nåede til). La Morra er god at køre til, da man i byen kan gå til turistkontoret, der har gode kort over vinstederne og også kan hjælpe med at ringe dertil og bestille tid. Det er vist måden at gøre det på, og mange steder taler de kun italiensk. Vi lykkes dog med at forsøge at køre ind et par steder uden at have bestilt tid, og de var vældigt søde og imødekommende alligevel. Vi er vinelskere, men ikke ligefrem Barolo-eksperter, så vi fik anbefalet et par steder af de lokale, og det var rigtig interessant at se forskellen på Renato Rattis store flotte nye vinlokaler, lagre og produktion, der blev moderniseret sidste år (giver gerne en rundvisning, og det er ganske imponerende) og så en mindre producent som Bovio (begge udenfor La Morra), som solgte Barolo vin til fantastiske priser (synes vi), der byder velkommen i et ganske lille, men hyggeligt baglokale. De sælger i øvrigt også (som mange andre) en super grappa til rimelige penge. "Fantastiske priser" er barolo 2003 til 20 euro flasken, hvilket slet ikke er urimeligt, når man sammenligner med andre steder.

Byerne omkring er efter vores opfattelse mere uspolerede og rolige end fx i Toscana. Meget charmerende, men pga ferieperioden og varmen måske var byerne ganske stille, næsten øde. Markedet onsdag og lørdag i Asti var nok det mest spændende ved Asti, men som sagt var La Morra og også Alba virkelig charmerende, og det var selvfølgelig dejligt, at de ikke var fuldstændigt overrendt af turister. Det er sådan set en god ting ved Piemonte. Torino er meget flot, og en "storby" i sammenligning med de søvnige landsbyer i området. Der kan man få stillet sin shoppinglyst.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map