Agriturismo i Vinchio i Piemonte

Collina San Michele

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I trekanten mellem byerne Alba, Asti og Acqui Terme ligger den lille vingård Collina San Michele få hundrede meter uden for den lille by Vinchio.

En overset og autentisk del af Piemonte

Gården ligger ud til en mindre trafikeret vej, som ikke forstyrrer særligt. Området er ikke særlig kendt, og det gælder ikke kun blandt danskere, men også i resten af Europa, - italienerne selv medregnet. Derfor er Astis provins så forbavsende uspoleret.

Læs mere om Collina San Michele

Udsigt for alle pengene ... og lidt til

Gården Collina San Michele ligger på toppen af en bakke i 350 meters højde, og udsigten fra dens terrasse er fabelagtig. Herfra ser man på klare dage op mod 30 kilometer ud over de omkringliggende bakker og dale med deres utallige vinmarker og mange små byer. At spise sine måltider på den overdækkede terrasse, medens man ser ud på denne skønhed, er hele turen værd! Denne udsigt nyder man også fra det 7 x 13 meter store svømmebassin.

Værelserne

Gården råder over 11 værelser, hvoraf de seks ligger i hovedbygningen, de resterende i en nyere bygning 30-40 meter derfra. De fire værelser med eget badeværelse i hovedbygningen ligger på første etage og er rummelige og flot indrettede, enten med ældre møbler eller med nyere møbler i gammel stil. De har alle fire aircondition og balkon. De to værelser i hovedbygningen, der deler badeværelse på gangen, er noget mindre og har ikke fjernsyn, aircondition eller balkon. Det skal bemærkes, at de ekstra senge, som kan tilføjes, ikke er af en fremragende kvalitet og derfor egner sig bedst til børn. I den ny bygning har alle værelserne aircondition og et af dem endda terrasse.

Et par ord om Fabrizio

Collina San Michele er ikke et enmandsforetagende, men det indtryk kan man let få, for Fabrizio står for alt muligt fra madlavningen over modtagelsen og formår samtidig at være til stede på en meget tilstedeværende facon. Nogle gæster tolker hans vaklende gang som et udtryk for beruselse, men sandheden er, at Fabrizio som ung har været udsat for en alvorlig trafikulykke, der har skadet hans balanceevne, og problemet bliver blot værre med årene. Der er delte meninger om, hvorvidt hans opførsel er charmerende og jovial eller irriterende og påtrængende. Original er han under alle omstændigheder... og måske i flere betydninger.

Gæster fra lokalområdet

Bemærk, at stedet nogle dage og aftener besøges af gæster fra området, der spiser i restauranten og benytter sig af poolen.

Værelserne på Collina San Michele

Dobbeltværelse på første sal med balkon og privat badeværelse

Disse tre værelser ligger på 1. sal i hovedbygning ovenpå det lille spisested. De har alle balkon med panoramisk udsigt, aircondition, fjernsyn samt eget badeværelse / toilet. Udover en dobbeltseng er der mulighed for en opredning.

Dobbeltværelse i stueetage med privat badeværelse

Dette værelse ligger i stueetage i den ny bygning. Det er udstyret med aircondition, fjernsyn og eget badeværelse / toilet. Der er ikke mulighed for en opredning.

Grand Suite værelse i stueetage med terrasse og privat badeværelse

Dette værelse ligger i stueetage i den ny bygning. Det består af opholdsrum med lille køkken samt to sovepladser til børn under 12 år, soveværelse med dobbeltseng, eget badeværelse / toilet samt stor udendørs terrasse med bord og stole samt panoramisk udsigt. Det er desuden udstyret med aircondition og fjernsyn.

Senior Suite værelse på 1. sal med balkon og privat badeværelse

Denne lejlighed ligger på første sal i den ny bygning. Det består af opholdsrum med lille køkken, to soveværelser med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning i hvert af dem, eget badeværelse / toilet samt balkon med panoramisk udsigt. Det er desuden udstyret aircondition og fjernsyn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Collina San Michele

Læs personlige anmeldelser af Collina San Michele som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Collina San Michele. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 67 anmeldelser fra Collina San Michele

Ro til sjælen

Stor gæstfrihed og imødekemmenhed på den familiedrevne vingård/hotel.
Fred og ro med flotte scenarier i hele området, der kan få skuldrene ned og give ro i sjælen.

Læs mere

Dejligt roligt sted.

Skønt agriturismo med fantastisk udsigt og ligger tæt på andre udflugts muligheder

Læs mere

Over forventning

Hotellet, personalet, maden og udsigten - alt vat fantastisk, vi anbefaler dette sted.

Læs mere

Fantastisk

Godt opholdssted, lille balkon, god rustik mad

Læs mere

Flot udsigt

Meget flot beliggende med pragtfuld udsigt, flot have, fin pool, venligt personale, god morgenmad, pæne værelser (der lige manglede et køleskab). Alt var rent og pænt. Værten er lidt for højtråbende og maden på restauranten ikke imponerende, selvom omgivelserne/udsigten er det. Vær indstillet på, at der kommer mange selskaber i weekenden.

Læs mere

Fint sted

Har været der tidligere så vidste det var fint

Læs mere
 
search map