Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Flere af af egnens mange små vingårde har samlet deres produktion i kooperativer, som er kendte for at producerer nogle af de bedste barberavine i regionen.

"Vin er lys holdt sammen af væske" sagde den italienske naturvidenskabsmand Galileo Galilei engang. Det kan du nemt blive overbevist om på lange spadserture blandt de mange sirlige rækker af vinranker på solvendte bakkeskråninger omkring Vinchio.

Her er talrige muligheder for at besøge vingårde, hvor man gerne indvier sine gæster i de gamle traditioner omkring druernes dyrkning og vinfremstillingen. Der er naturligvis også til sidst prøvesmagning af de ofte helt fremragende vine. 

Et par kilometer øst for byen finder du Val Sarmassa naturreservatet, som indbyder til vandreture i smuk natur med interessante spor fra områdets til tider dramatisk historie. Her er også chance for at finde millionår gamle fossiler, der vidner om at dette engang var havbund.

Kort over Vinchio

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Vinchio. 
 
Skal din feries omdrejningspunkt være vinen og den gode mad? Så kan et agriturismo i Norditalien være et oplagt valg. I Piemonte kan dette for eksempel være en chance for at bo på en af vingårdene og komme helt tæt på produktionen.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Norditalien har adskillige internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Vinchio, er den nærmeste Genova lufthavn, men inden for næsten samme afstand er Torino Lufthavn. I disse og regionens andre lufthavne finder du et bredt udvalg af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med forbindelser til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

I og med flyselskaberne jævnligt ændrer deres ruter og afgangstider, anbefaler vi du altid søger opdaterede informationer om ruter og priser i søgemaskinen her på In-italia. Du kan her sammenligne alle flyselskaber der flyver til Italien, så du er sikker på at finde de flyafgange der passer bedst til din ferie.

Det er småt med offentlig transport til Vinchio. Der er 4-5 km til nærmeste togstation og aktuelt er der ligeledes ingen direkte busforbindel. Der er dog gode vejforbindelser hertil, og en bil anbefales derfor, hvis du holder ferie her. Vil du ikke køre de 16-1700 km fra Danmark, er det mest praktiske at leje en bil i lufthavnen. Så kommer du både nemt frem til ferieboligen og har bedre muligheder for at tage på spændende udflugter i løbet af ferien. 

Information om billeje i Genova Lufthavn

Restauranter og shopping

Der produceres rigeligt med god vin i området, og derfor er egnen især er interessant for dig, der ønsker et ophold blandt de gode barberadruer og de øvrige gastronomiske tilbud, som Piemonte er så kendt for. Det er mulighed for let indkøb i byen, men de største indkøbsmuligheder finder man i byen Mombercelli, der ligger nede i dalen blot 5 km derfra.

Læs mere om Vinchio

Udflugter

Du kan nemt få hele ferien til at gå med vingårdsbesøg og vandreture i områdets smukke natur. Med hvis du vil udforske nogle af regionens mange charmerende byer og seværdigheder, har du også et godt udgangspunkt i Vinchio.

Der er for eksempel kort afstand til Asti og Alba, som hver især byder på gode muligheder for at slentre i hyggelige smalle stræder, shopping og mange gode spisesteder. For vinkendere er det også næsten et must at lægge vejen forbi Barolo, byen der har lagt navn til en af Italiens mest kendte vine.

Lokale links

Hjemmside for det nærliggende naturreservat: www.parks.it

Skjul teksten
 
 
search map