Hotel i Vicoforte i Piemonte

Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den noble og herskabelige Duchessa Margherita Chateaux et Hotels i det sydlige Piemonte er uforlignelig: her er der fintænkt på absolut mindste antikke detalje uden at omgivelserne bliver tunge og pompøse.

Slap af på fællesterrassen

En af ejendommens absolutte styrker ud over den elegante tidslomme er den store fællesterrasse på 1. sal. Herfra er der en betagende landskabsudsigt med Alperne i baggrunden og et vue ud over den prægtige kirke Santuario di Vicoforte, som folk rejser langt for at besøge. Den panoramiske terrasse med dasemøbler opfordrer til afslapning i skønne italienske omgivelser med en bog, et glas vin eller kæresten i hånden. I nærheden af Duchessa Margherita Chateaux et Hotels ligger et wellnesscenter, hvor man som overnattende gæst har rabataftale til.

Læs mere om Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

Motionér på kvisten

Oppe på kvisten står der et lille træningscenter til gæsternes rådighed. Derudover finder man hall, morgenmadssal (som anrettes som buffet og kan nydes udendørs hvis vejret tillader det), bibliotek, tv-hjørne, og udenfor er der parkeringsplads og en møbleret buegang. Værtsfamilien består blandt andet af Riccardo, som har danske aner, og derfor nemt kan begå sig sprogligt med skandinaviske kunder.

Værelser med et tvist

Værelserne er indrettede i allerbedste frankofile ånd med referencer til det franske hof. Nogle værelser har smukke spejle i guldramme og pejs, som giver værelserne meget karakter.

Gå i minibaren

Der er adgang til gratis wi-fi i hele ejendommen - dvs. både i fællesområderne og på værelserne. Gæsterne har desuden adgang til en fælles minibar, som er inkluderet i værelsesprisen. Jo, man bliver bestemt forkælet på Duchessa Margherita Chateaux et Hotels.

Værelserne på Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

Dobbeltværelse Elegant (inkl. morgenmad)

De tre Elegant-værelser er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, persiske tæpper, lcd sat-tv og elegant badeværelse med toilet og jacuzzi. Disse værelser har som de eneste aircondition. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Deluxe (inkl. morgenmad)

De fire Deluxe-værelser er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, persiske tæpper, fransk pejs, antikt spejl, lcd sat-tv, minibar og elegant badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Disse værelser har en fin udsigt mod Alperne og Santuario di Vicoforte-kuplen. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Romantic Deluxe (inkl. morgenmad)

De to Romantic Deluxe-værelser er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, pejs, lcd sat-tv, minibar og elegant badeværelse med toilet og jacuzzi. Værelserne har himmelseng og nogle af dem har en lille privat balkon med fin udsigt mod Alperne og Santuario di Vicoforte-kuplen. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Petite Suite (inkl. morgenmad)

Suiten er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, persiske tæpper, fransk pejs, antikt spejl, lcd sat-tv og elegant badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Dette værelse har desuden en lille opholdsafdeling (som ikke er adskilt fra soveværelset med en dør). Suiten koster lidt mindre end Deluxe, da Deluxe-værelserne har en flottere udsigt. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba, Piemonte

Hotel Ca' del Lupo

Montelupo Albese, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Populært i Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map