Hotel i Vicoforte i Piemonte

Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

 
Duchessa Margherita Chateaux et Hotels er ikke tilgængelig i øjeblikket
Duchessa Margherita Chateaux et Hotels er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vicoforte og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den noble og herskabelige Duchessa Margherita Chateaux et Hotels i det sydlige Piemonte er uforlignelig: her er der fintænkt på absolut mindste antikke detalje uden at omgivelserne bliver tunge og pompøse.

Slap af på fællesterrassen

En af ejendommens absolutte styrker ud over den elegante tidslomme er den store fællesterrasse på 1. sal. Herfra er der en betagende landskabsudsigt med Alperne i baggrunden og et vue ud over den prægtige kirke Santuario di Vicoforte, som folk rejser langt for at besøge. Den panoramiske terrasse med dasemøbler opfordrer til afslapning i skønne italienske omgivelser med en bog, et glas vin eller kæresten i hånden. I nærheden af Duchessa Margherita Chateaux et Hotels ligger et wellnesscenter, hvor man som overnattende gæst har rabataftale til.

Læs mere om Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

Motionér på kvisten

Oppe på kvisten står der et lille træningscenter til gæsternes rådighed. Derudover finder man hall, morgenmadssal (som anrettes som buffet og kan nydes udendørs hvis vejret tillader det), bibliotek, tv-hjørne, og udenfor er der parkeringsplads og en møbleret buegang. Værtsfamilien består blandt andet af Riccardo, som har danske aner, og derfor nemt kan begå sig sprogligt med skandinaviske kunder.

Værelser med et tvist

Værelserne er indrettede i allerbedste frankofile ånd med referencer til det franske hof. Nogle værelser har smukke spejle i guldramme og pejs, som giver værelserne meget karakter.

Gå i minibaren

Der er adgang til gratis wi-fi i hele ejendommen - dvs. både i fællesområderne og på værelserne. Gæsterne har desuden adgang til en fælles minibar, som er inkluderet i værelsesprisen. Jo, man bliver bestemt forkælet på Duchessa Margherita Chateaux et Hotels.

Værelserne på Duchessa Margherita Chateaux et Hotels

Dobbeltværelse Deluxe

De fire Deluxe-værelser er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, persiske tæpper, fransk pejs, antikt spejl, lcd sat-tv, minibar og elegant badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Disse værelser har en fin udsigt mod Alperne og Santuario di Vicoforte-kuplen. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Romantic Deluxe

De to Romantic Deluxe-værelser er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, pejs, lcd sat-tv, minibar og elegant badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Værelserne har himmelseng og nogle af dem har en lille privat balkon med fin udsigt mod Alperne og Santuario di Vicoforte-kuplen. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Dobbeltværelse Romantic Deluxe Jacuzzi

Romantic Deluxe Jacuzzi-værelserne er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, pejs, lcd sat-tv, minibar, aircondition og elegant badeværelse med toilet og jacuzzi. Værelserne har himmelseng og nogle af dem har en lille privat balkon med fin udsigt mod Alperne og Santuario di Vicoforte-kuplen. Der er ikke mulighed for ekstra opredninger.

Petite Suite

Suiten er indrettet med antikke møbler fra 1800-tallet, persiske tæpper, fransk pejs, antikt spejl, lcd sat-tv og elegant badeværelse med toilet og bruser med vandmassage. Dette værelse har desuden en lille opholdsafdeling (som ikke er adskilt fra soveværelset med en dør). Suiten koster lidt mindre end Deluxe, da Deluxe-værelserne har en flottere udsigt. Her er der ikke mulighed for ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Moonfra

Antignano, Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba, Piemonte

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Piemonte

search map