På den lille Agriturismo La Luna Buona produceres den fremragende gedeost Robiola di Roccaverano, som har fået D.O.P.-kvalitetssikring. Ostesmagning inkluderer et besøg i stalden, fremvisning af produktionsanlægget og så selve smagningen af gårdens produkter ledsaget af den lokale vin Dolcetto di Vesime fra vingården Cavallero.
Stalden og produktionsanlægget ligger kun 300 meter fra den gamle gård, oprindeligt bygget i 1700-tallet, hvor man mødes med gedehyrderne og gårdens ejer. Gederne bliver opdrættet helt efter økologiske principper, hvilket betyder at de kun spiser økologiske fødevarer, der er god plads til dem og de kan gå i udendørs indhegning så længe vejret tillader det. Hver dag bliver de desuden ført på græs, hvor de spiser frisk græs og urter, som er med til at gøre deres mælk så specielt.
Læs mere om Ostesmagning på Agriturismo La Luna Buona
Produktion af osten her er stadig ret lille, dog er dette den største producent af Robiola di Roccaverano i dalen. Kun 4-5 mennesker er dagligt involveret i processen. Udover den ovennævnte ost laves også andre prisværdige gedeoste. Selve Robiola di Roccaverano produceres udelukkende af gedemælk. Det er en blød ost, lidt syrlig i den friske udgave. Osten lagres så den fås i to andre udgaver: den mellemlagrede og den lagrede Robiola.
Ved prøvesmagning tilbydes en kombination af ostens forskellige udgaver (tre forskellige Robiola, en anden almindelig gedeost og to gedehoste med urter. Det hele serveres med honning, marmelader af grøntsager og frugt samt den ikke særlig kendte men velsmagende Dolcetto di Vesime.