Anmeldelser af B&B La Luna Buona

 
B&B La Luna Buona er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Luna Buona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vesime og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B La Luna Buona

Læs personlige anmeldelser af B&B La Luna Buona som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B La Luna Buona. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Marianne og rejsefællen fra Kokkedal boede på Agriturismo La Luna Buona i Vesime fra d. 2. til d. 4. oktober 2010, på L'Aromatario i Neive fra d. 4. til d. 6. oktober 2010 og på Hotel Benaco i Desenzano del Garda fra d. 8. til d. 10. oktober 2010.

Jo tak, vi har nydt ferien, vi havde jo selv valgt stederne, Vesime er flot genopbygget, og dejlig økologisk, lidt langt fra alfavej, især på denne årstid, men meget sød og imødekommende værtinde.

Neive vil vi meget gerne vende tilbage til, dejlig lille by og meget hyggeligt sted, ( ikke for stort ) at bo, super. Desenzano, er selvvalgt noget mere by. Vi havde lidt svært ved at finde stedet til vinsmagning, det lykkedes, måske var det lidt overfladisk, men det var så også lørdag, og de ventede mange gæster. Fin planlægning fra jeres side.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map