Agriturismo i Vesime i Piemonte

B&B La Luna Buona

 
B&B La Luna Buona er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B La Luna Buona er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vesime og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

B&B La Luna Buona ligger 350 m.o.h. i Langhe udenfor den lille by Vesime. Her bor man midt mellem Liguriens strande og nogle af de kendte vinbyer som Alba og Asti .

Du bor dør om dør med værterne

Olivia og hendes mand har restaureret huset og indrettet et godt værelse til brug for de rejsende, der vil gå på opdagelse i dette område. De bor selv med deres to døtre i den ene fløj af huset imens gæsterne bor i den anden.

Læs mere om B&B La Luna Buona

Hjemmelavede morgenmadsprodukter

I mellem de to dele, i stueetagen, har de indrettet en flot morgenmadsstue med pejs, hvor gæsterne kan nyde famliens produkter, bl.a. den sjældne og velsmagende ost robiola di Roccaverano. Ostens produktion sker et par hundrede meter fra huset og - hvis ønsket - er det muligt at besøge stalden med en smagning af dagens produktion.

Værelse med udsigt

Værelset ligger i den antikke hølade, som stammer fra 1700-tallet. Ved renovering af huset har man valgt at beholde de brede buede vinduer, hvorfra man har udsigt over det omkringliggende landskab.

- Værelset Giglio ligger på første sal og har også en suite badeværelse / toilet. Sengen stammer fra begyndelse af 1900-tallet, værelset er malet i en lysgivende honning farve.

Værelserne på B&B La Luna Buona

Skjul teksten
 
 
search map