Agriturismo i Verduno i Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Eksempel på dobbeltværelse Eksempel på lejlighed Eksempel på lejlighed Eksempel på suiteværelse Eksempel på suiteværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Verduno ligger i den nordlige del af det breømte Barolo distrikt, hvor nogle af de mest berømte Italienske vin produceres på den noble vindrue Nebbiolo samt den lokale kuriøse Verduno Pelaverga, om hvilken der er en del lokal stolthed. Byen byder på et pragtfuldt panorama præget af vinmarker.

Et sted med fred og ro

Locanda dell'Orso Bevitore er et typisk landsted i Langhe. Værelserne er udstyret med stor omhu og med antikke møbler. Du kan nyde udsigten til haven, hvor en stor pergola er blevet etableret. Der kan du nyde stilheden og læse en bog i fred og ro. Ved swimmingpoolen kan du solbade. Hvis du ikke ønsker at opgive din firbenede ven på ferie, de er velkomne her. Du kan også rejse med bil. På stedet er en parkeringsplads

En god start på dagen

Morgenmaden er en typisk italiensk morgen med som er en velsmagende buffet med kager og hjemmelavede cookies og et udvalg af kød, ost og årstidens frugter.

Læs mere om Locanda dell'Orso Bevitore

Bo hos en højt respekteret vinproducent

Ejendommen ejes af familien Burlotto der også driver vinhuset Comm. G. B. Burlotto der producerer nogle særdeles respekterede vine, både de store baroloer, men også en række fremragende vine der er typiske for området, produceret på de velkendte druer Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, men producerer også de mindre kendte Freisa og Verduno Pelaverga. Hans hvidvine laves på Sauvignon Blanc, hvliket er lidt usædvanligt for området.

Ejendommens navn "Den drikkende bjørns kro" er på grund af et reklamefremstød som vinhuset foretog i af 1899 da Hertugen af Abruzzi forsøgte sig i kapløbet til Nordpolen, Ekspeditionen satte en højderekord men nåede ikke Nordpolen. Ved denne ekspedition var Burlotto leverandør af vinen.
I vingården har familien stadig et brev fra Hertugen af Abruzzo hvor han takker dem for vinen der havde klaret sig godt, også oppe på isen!!

Af denne årsag blev der ved sidste århundredeskift lavet en del reklamemateriale hvor isbjørne der nyder rødvin har en fremtrædende rolle.

Vælg din foretrukne indkvartering

Locanda dell'Orso Bevitore er et lille og hyggeligt feriehus. De har værelser placeret både i stueetagen og 1. sal. Der er i alt 5 værelser, 2 suiter og 3 lejligheder.

Tekøkken er på anmodning mod et gebyr.

Stilfulde værelser, suiter og lejligheder

Værelser
Alle værelser er rummelige, lyse og indrettet med antikke møbler. Der findes Satelit TV, minibar og internetadgang (WLAN) er tilgængeligt. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser. I stueetagen er to værelser. Fra disse har du direkte adgang til haven. Desuden tre værelser på første sal, der alle har balkoner. To værelser, et i stueetagen og et på første sal er er indrettet med to enkeltsenge. Check tilgængelighed ved en eventuel bestilling.
Suiter
De to suiter er den ideelle løsning for familier med børn. Her finder du et rummeligt soveværelse med dobbeltseng, stue med dobbelt sovesofa og to badeværelser. Du kan vælge mellem stueetagen suite med direkte adgang til haven eller suite på første sal med balkon. De raffinerede møbler med antikke møbler vil passer til din smag. Faciliteterne omfatter tv med digital dekoder, minibar og internetadgang (WLAN).
Hus
De tre lejligheder er ideelle til et længere ophold. De består af soveværelse med dobbeltseng, køkken og ekstra seng (til et barn) samt badeværelse. Også her er der inkluderet tv med digital dekoder og internetadgang (WLAN). Alle lejligheder placeret på første sal er med privat balkon.

Lejlighederne på Locanda dell'Orso Bevitore

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Locanda dell'Orso Bevitore

Læs personlige anmeldelser af Locanda dell'Orso Bevitore som ligger i Piemonte. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda dell'Orso Bevitore. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Locanda dell'Orso Bevitore

Skøn Villa

Locanda dell'Orso var et virkelig skønt lille hotel, i Verduno.
Personalet var så søde, imødekommende og hjælpsomme. Det er bestemt også et sted vi godt kunne komme tilbage til.

Læs mere

Mine bedste anbefalinger til Piemonte

Det var så dejligt, at bo på Bevitore. Laura, værten er super sød og meget hjælpsom, og taler flydende engelsk. Det er dejligt, at der ikke er mere end 10 indkvarteringer, og de har alle et godt udeområde, om du bor på 1. sal eller i stueen, så er du uforstyrret.

Værelserne er i gammeldags indretning, men rent og pænt, og intet i stykker. Badeværelserne er store og vedligeholdte, og det er godt med et køleskab på værelset, og airconditionen fungerer. Sengene er fine og store, og der ligger en dyne i skabet, til dem der fryser.

Poolområdet er meget stort i forhold til stedet størrelse, og en person på 1,70 kan bunde. Der er ingen solsenge, men masser af solstole. Området er lidt plaget af myg og bier, så vær' varsom, der står dog myggespray på stedet, til fri benyttelse.

Morgenmaden er SUPER. Der er flere forskellige slags juice, vand både med og uden brus, kværnet kaffe og almindelig filterkaffe, frisk brød, toast, crossainter, kager, morgenmads produkter, youghurt, mange forskellige slags god ost, nutella, hjemmelavede marmelader, pølser, skinke og skåret frugt.

Der er gåafstand til fem restauranter i byen. I bør lave bordreservation og undersøge hvilke der har åbent, mens I er der. Vi spiste på Agriturismo col de Re (ekstremt godt!!) og Trattoria Becau (sikke en speciel oplevelse - her skal I være meget sultne). Ingen af stederne er der menukort på engelsk, men priserne er rimelige, og der er gode vinmuligheder. Ellers er der også vinkælder på Bevitore, hvor man kan ta' fra, og så afregne ved afrejse.

Læs mere

Fremragende

Dejligt charmerende hotel i gammel stil men med alle moderne faciliteter. Fantastisk personlig betjening af Laura, som stod for velkomst, pragtfuld morgenmad og gode tip til området. Mange rigtig gode restauranter i denne lille by som end ikke har en lille købmand. Så må man til La Morra 3 km - væk, der er en vandresti hele vejen med panoramaudsigter. En smukt beliggende by omkranset af vinmarker. Vi fik ikke bedre vine end dem fra lokalområdet,

Læs mere

Lille by med fantastiske restauranter

Feriestedet ligger desværre lige ud til en relativ befærdet vej.
Vi havde en suite uden køkken. Det ene værelse var med en udslået seng som havde rigtig dårlig comfort. Værelser var dejlig svale og der var rent og pænt.
Lille men dejlig pool - savnede nogle rigtige "sunbeds" - der var skråstole.

Læs mere

Dejligt sted i by med mange gode restauranter

Den drikkende Bjørn var en perfekt base for 6 dage i piemonte med udflugter til de andre små hyggelige byer i Barolo samt Alba. Vi kunne låne cykler på stedet som vi flittigt brugte til at køre til vinsmagninger, så vi begge kunne nyde de gode vine. Det er dog lidt hårdt, når det går op ad bakke, så næste gang bil vi overveje at leje elcykler:-)

Byen Verduno er lille og hyggelig og man får oplevelsen af at være en del af de lokale på byens lokale restauranter. Vi kan især anbefale Il Falstaff, som lå lige overfor bjørnen.

Det eneste minus ved stedet er, at man bor meget tæt, så hvis man ikke ønsker at følge med i de andre gæsters gøremål, er dette ikke det ideelle sted. Der var dog en rigtig god stemning på stedet mellem gæsterne, så det bidrog faktisk til et nærmest familiært forhold.

Som par er den drikkende Bjørn en rigtig god base for en rejse med fokus på god mad og vin!

Læs mere

Skønt!

Fantastisk dejligt sted. Kunne godt finde på at komme tilbage.

Læs mere
 
search map