Agriturismo i Verduno i Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Eksempel på dobbeltværelse Eksempel på lejlighed Eksempel på lejlighed Eksempel på suiteværelse Eksempel på suiteværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Verduno ligger i den nordlige del af det breømte Barolo distrikt, hvor nogle af de mest berømte Italienske vin produceres på den noble vindrue Nebbiolo samt den lokale kuriøse Verduno Pelaverga, om hvilken der er en del lokal stolthed. Byen byder på et pragtfuldt panorama præget af vinmarker.

Et sted med fred og ro

Locanda dell'Orso Bevitore er et typisk landsted i Langhe. Værelserne er udstyret med stor omhu og med antikke møbler. Du kan nyde udsigten til haven, hvor en stor pergola er blevet etableret. Der kan du nyde stilheden og læse en bog i fred og ro. Ved swimmingpoolen kan du solbade. Hvis du ikke ønsker at opgive din firbenede ven på ferie, de er velkomne her. Du kan også rejse med bil. På stedet er en parkeringsplads

En god start på dagen

Morgenmaden er en typisk italiensk morgen med som er en velsmagende buffet med kager og hjemmelavede cookies og et udvalg af kød, ost og årstidens frugter.

Læs mere om Locanda dell'Orso Bevitore

Bo hos en højt respekteret vinproducent

Ejendommen ejes af familien Burlotto der også driver vinhuset Comm. G. B. Burlotto der producerer nogle særdeles respekterede vine, både de store baroloer, men også en række fremragende vine der er typiske for området, produceret på de velkendte druer Nebbiolo, Barbera og Dolcetto, men producerer også de mindre kendte Freisa og Verduno Pelaverga. Hans hvidvine laves på Sauvignon Blanc, hvliket er lidt usædvanligt for området.

Ejendommens navn "Den drikkende bjørns kro" er på grund af et reklamefremstød som vinhuset foretog i af 1899 da Hertugen af Abruzzi forsøgte sig i kapløbet til Nordpolen, Ekspeditionen satte en højderekord men nåede ikke Nordpolen. Ved denne ekspedition var Burlotto leverandør af vinen.
I vingården har familien stadig et brev fra Hertugen af Abruzzo hvor han takker dem for vinen der havde klaret sig godt, også oppe på isen!!

Af denne årsag blev der ved sidste århundredeskift lavet en del reklamemateriale hvor isbjørne der nyder rødvin har en fremtrædende rolle.

Vælg din foretrukne indkvartering

Locanda dell'Orso Bevitore er et lille og hyggeligt feriehus. De har værelser placeret både i stueetagen og 1. sal. Der er i alt 5 værelser, 2 suiter og 3 lejligheder.

Tekøkken er på anmodning mod et gebyr.

Stilfulde værelser, suiter og lejligheder

Værelser
Alle værelser er rummelige, lyse og indrettet med antikke møbler. Der findes Satelit TV, minibar og internetadgang (WLAN) er tilgængeligt. Badeværelset er udstyret med toilet og bruser. I stueetagen er to værelser. Fra disse har du direkte adgang til haven. Desuden tre værelser på første sal, der alle har balkoner. To værelser, et i stueetagen og et på første sal er er indrettet med to enkeltsenge. Check tilgængelighed ved en eventuel bestilling.
Suiter
De to suiter er den ideelle løsning for familier med børn. Her finder du et rummeligt soveværelse med dobbeltseng, stue med dobbelt sovesofa og to badeværelser. Du kan vælge mellem stueetagen suite med direkte adgang til haven eller suite på første sal med balkon. De raffinerede møbler med antikke møbler vil passer til din smag. Faciliteterne omfatter tv med digital dekoder, minibar og internetadgang (WLAN).
Hus
De tre lejligheder er ideelle til et længere ophold. De består af soveværelse med dobbeltseng, køkken og ekstra seng (til et barn) samt badeværelse. Også her er der inkluderet tv med digital dekoder og internetadgang (WLAN). Alle lejligheder placeret på første sal er med privat balkon.

Lejlighederne på Locanda dell'Orso Bevitore

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map